2777
2789

هر معلمی هم ک تعداد شکایت خانواده ها ازش زیاد باشه با مدرک (کوتاهی در تدریس و عدم بررسی و پیگیری تکالیف و رفع اشکال و...بافیلم یا عکس)اخراجش کنن😑

والا بخدا درست درمون بشینن خونه درسشون و باجون و دل بدن و کمم نذارن

چ معنا داره اخه حضوری😕بمیرم واس بچم

من# خودم  قبل بچه هام معلم بودماا قصدم توهین نیست

حرف حق

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مال من نصفه😐

اگه دعا کنی نصف بشه دیگه هیچی ازش نمیمونه😐

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وا این چه حرفیه.معلما هم ادمن و درس دادن مجازی سخته براشون.اگه بچتون براتون مهمه خودتون باهاش کار کنید.دعای منفی هم نکنید😒

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐

چرا برای بچه بمیری ؟ وقت خرید وقت باشگاه مسافرت وقت کلاس زبان وقت پیاده روی دو چرهع سواری بستنی خوردن وسط خیابون گشت تو مغازه ها رفتن به مهمونی عروسی عزا جشن تولد..... اشکالی نداره فقط مدرسه کرونا  هست بازیچه دست سیاست شدید یکم فکر کنید فقط