2777
2789
عنوان

شب جمعه‌س بیاین یه فاتحه بخونیم

120 بازدید | 14 پست

سلام شب جمعه‌س بیاین یه فاتحه یا سه تا سوره‌ی قل هو الله که خوندنش ثواب یه دور کامل خوندنِ قرآنو داره بخونیم و هدیه کنیم به همه‌ی اموات و شهدا و خصوصاً اموات بی‌وارث و بدوارث و سرگردانان برزخ و خلاصه هرکس که بهش نیاز داره. ❤️ اگه کسی خوند لطفا بگه یا با لایک اعلام کنه. ممنونم ازتون. ❤️

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی دوست داره اسم اموات یا اسم خودشو بده برای اموتش تو گروه ختم صلوات و قران بزارم اموات منه حقیر و مریضهای منم دعا کنید 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
مردم شب جمعه میخوابن تو بغل شوهراشون ما فاتحه میخونیم خدایا منو بکش و خلاص کن 😐😐😔😂

اينم شانس مايه

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️

من که فاتحه خوندم ولی بدان و اگاه باش ساعات ابتدایی شب جمعه مال ای نکاراس ساعات پایانیش مال یسری کارای دیگس  که در کلام نمیگنجد

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
هر کی دوست داره اسم اموات یا اسم خودشو بده برای اموتش تو گروه ختم صلوات و قران بزارم اموات منه حقیر ...

اموات شقايق❤️❤️❤️خداخيرتون بده

من که فاتحه خوندم ولی بدان و اگاه باش ساعات ابتدایی شب جمعه مال ای نکاراس ساعات پایانیش مال یسری کار ...

ساعات ابتدايي هم خونديم ولي تا اذان وقت هست😂

اموات شقايق❤️❤️❤️خداخيرتون بده

چشم عزیز خدا رحمتشون کنه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
حالا من شوهر دارما ولی همیشه سرکاره از بس گدایه

ما همونم تداریم والا 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
حالا من شوهر دارما ولی همیشه سرکاره از بس گدایه

😂😂😂😂من هنوز کودکم ولی