2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟

304 بازدید | 55 پست

۳ روز از موعدم گذشته. سه شنبه که روز موعدم بود ازمایش دادم بهم گفتن مشکوک که به بارداری،یعنی بتا ۱۴.۹۵ ،سه روز دیگه بیا ،حالا جمعه آزمایشگاه تعطیل باید شنبه برم ‌.چهارشنبه صبحم بی بی چکم منفی بود ‌.بلاتکلیف باید باشم تا شنبه .نمیدونم بی بی چک فردا نشون میده یانه؟

انشالله بارداری گلم برا منم دعا کن .این ماه باردار نشم باید برم ازمایش قبل بارداری بدم با همسرم

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا سیکل 30 پریودمه ولی 35 پریود میشم حالا صبر کردم  دیگه بی  بی چکم نمیگیرم انقدر رکب خوردم ازش😢

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
چرا باردار نشی گلم؟

کیست ریز دارم 6 ماه اقدامم رفتم سونو گفتن کیست ریز دارم .قرص متفورین میخورم 3 ماه .دیکه این ماه نشم باید بریم ازمایش 

دعا کن برام بلاتکلیف موندم😔

واقعا خیلی بده من ماه پیش 2 ماه پریود نشدم 😐همش فک میکردم حاملم ولی نبودم😂

ان شاءالله هرموقع به صلاحت هست خدا یه نی نی صحیح سالم بهت بده

انشالله عزیز دلم همچنین به شما یه نی نی خوشگل بده

واقعا دوران سختیه منم تو اقدامم .همون یک هفته آخر نزدیک پری سخت میگذره 

این ماه بیخیالم دیگه بی بی چکم نمیگیرم .ماه های قبل انقدر رفتم بی بیچک خریدم خجالت میکشیدم دیگه😂