2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من دارم. ۵ سال پیش عمل کردم و باز برگشت فقط با دارو کنترل میشه. دل در های شدید حالت تهوع. لکه بین ...

پروفایلامون 😁😁😁😁😁

عزیزم شدید یعنی چقدر شدید؟هربار پریودی دلدرد هست یاگاهی؟

با سونو واژینال مشخصه؟

اسی دخترخاله منم دلشت اونم مث تو خیلی درد افتضاحیم داشت دکتر گفته بود باید عمل کنه تادراد ، اما نکرد پیش یه خانومی ک ازقدیم ندیم داروهای گیاهی ازهند براشون میادو درس میکنن رف گف خوبت میکنم چن ماه استفاده کرد کیستش افتاد 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
لکه بینیتون چجوری بود؟ لکه بینی امونم رو بریده

چند روز قبل پریود له بینی دارم خیلی بده خیلی .

گل گاو زبون بخور  بزار پریودت بیاد .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
من دارم. ۵ سال پیش عمل کردم و باز برگشت فقط با دارو کنترل میشه. دل در های شدید حالت تهوع. لکه بین ...

جدی؟؟ کاش عمل نمیکردی ذخترخاله منم نوشته بودن عمل دیگ نکرد داروگیاهی مصزف کرد افتاد 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!