2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره مثلا نامزد من😝

الان منو داره با یه تفاوت سنی عجیب و خب خیلی کوچیکترم ازش و مهربونم و درسخون

ولی قبلش یه زن داشته بزرگ تر از خودش و غرغرو

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
الان تو دوممی یا رفتی سومی؟

دومی ام هنوز 

😂😂🤦‍♀️

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
شما چرا باهاش نامزد کردی؟ 

میدونی چرا 

چون طی دوسال که باهاش در حال آشنایی بودم

و همین الان به غیر از خوبی چیزی ازش ندیدم

بی نهایت مردیه که آرومه مهربونه وفاداره چون وقتی باهاش قهر هم بودم دنبال خیانت و این چیزا نبود

و اونقد برام احترام قائله که کوچکترین دست درازی یا حرف زشت ازش ندیدم چون واقعا دوست داشتنش رو حس میکنم جتی از حیا نگاهش که روش نمیشه زیاد نگاهم کنه 

و ازدواج اواش هم ایشون خودش زنشو انتخاب نکرده خانوادش براش گرفتن و میگه خیلی اصرار کردن ولی میگه هیچ وقت کنار نیومدیم و طلاقش داده

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ان‌شاءالله خوشبخت شین عزیزم❤️

قربونت همچنین شما عزیزم😍