2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
قبلا گوش می دادم .... این حرفش واقعا به دلم نشست و تو ذهنم هک شده

اها اره حرفاش قشنگه مخصوصا وقتی از زندگی خسته شدی 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
((زندگی هر چقدرم سخت بشه کسی نباید حتی فکر این کارو کنه… برای این حرفم دلیل دارم… دلیلشم اینه ...

ممنون با اجازه کپی 😢 برام دعا کن بتونم منصرفش کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن پشت تلفن تازه الان فهمیدم حالش بده 

گاهی خلاف آب نمیشه شنا کرد 

بزار آب شمارو هدایت کنه

وقتی نمی‌توانید دوست تون رو قانع کنید از راه و اصول، کافیه خلاف جهت خودتون حرکت کنید، باهاش تماس بگیرید، بهشون بگید منم هرچی فکر میکنم میبینم حرفات برای خودکشی صحیح است، بزارید بفهمه شما از جنس خودشید، اینجوری کم کم آروم میشه و بهتون اعتماد میکنه، زمان خودکشی رو انتخاب کنید، برای چند روز دیگه، بزارید امشب کاملا بهتون اعتماد کنه، فردا قرار ملاقات بزارید و آرام آرام از مشکلات مردم صحبت کنید تا بدونه جایگاه بدتر از خودش هم وجود داره

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند
سعی کن باهاش در تماس مداوم باشی تا زمانی که مطمئن بشی امنه و‌ حالش ثبات بیشتری داره، مطمئن شو از خان ...

متاسفانه فقط ایدی تلگرام و اینستاشو دارم   شمارشو ندارم از خانوادشم با کسی در ارتباط نیستم !

ممنون با اجازه کپی 😢 برام دعا کن بتونم منصرفش کنم 

امیدوارم💞🥺 

((برو تو یه کاغذ تاریخ و ساعت بزن و زیرش بنویس : فلانی گفت پشت این سکوت خدا یه گنج و حکمتیه…
بعد این کاغذ رو بذار یه گوشه و بهش دست نزن…بعد ها که گذشت یه روزی چشمت به این کاغذ میخوره و میگی : ای وای….یادش بخیر…یه روز چقدر نا امید بودم…ولی رضا گفت این کارو بکن…الان که اینو دیدم فهمیدم که پشت هر سکوتی از جانب خدا یه حکمتیه که بعدا میفهمی و میگی : خدایا خیرم در همین بود…))

2790
2778
2791
2779
2792