2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
کسی که سرطان داره یا تو رانندگی میمیره جیگر آدمو کباب میکنه کسی که خودشو بکشه لایق دلسوزی هم نیس

میدونم ولی اون دوستمه ! کافر هم بشه بازم دوستمه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو برو هر غلطی میخوای بکن  منم ی زمانی اینجوری بودم بعد دوستم اینو گفت منم دیدم مرگم برا کسی ...

اخه دوبار امتحان کرده قبلا  خوشبختانه زنده مونده  

یه نیشگون ریز و محکم بگیر

قشنگ که سرخ و سفید شد،بگو یه نیشگون نمیتونی تحمل کنی،آتش جهنم رو چطور میخوای تحمل کنی.

جواب نداد،یه نیشگون دیگه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
وقتی زندگی جهنمه  خودکشی بهشته

مهراب گوش میدی 🤔

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
بگو برو هر غلطی میخوای بکن  منم ی زمانی اینجوری بودم بعد دوستم اینو گفت منم دیدم مرگم برا کسی ...

دقیقا همینبگو سر چند ماه مردنت برای بقیه عادی می شه 

پس با خودکشی انتقام نگیر ازشوگ

این کاربری برای دو خواهر است.

((زندگی هر چقدرم سخت بشه کسی نباید حتی فکر این کارو کنه…

برای این حرفم دلیل دارم…

دلیلشم اینه که اصولا اینجور موقع ها هستش که نقطه عطف زندگی میشه…

اگه دقت کرده باشی عموم تصمیم های درست همین موقع ها رقم میخوره…

درسته الان فکرت داغونه…ولی یکم که فکر کنی میبینی یه سری تصمیم های جالب و عالی میتونی الان بگیری…

فقط ترساتو بده دست خدا و یک ساعت بشین بنویس و ذهنت رو با نوشتن تخلیه کن تا یهو یه راهکار به ذهنت برسه.

گوشیتم خاموش کن دو ساعت.

بشین قشنگ تمرکز کن و با نوشتن ذهنتو خالی کن…

کم کم خدا به وسیله دستات مینویسه.

اصلا اسم خودکشی رو هم نیار…چه برسه به اینکه دست به همچین کار احمقانه ای بزنی…))  اینو ی جا خوندم خوشم اومد البته کاملش زیاده نمیشد بفرستم

سعی کن باهاش در تماس مداوم باشی تا زمانی که مطمئن بشی امنه و‌ حالش ثبات بیشتری داره، مطمئن شو از خانواده‌ش کسی پیشش هست، اگر میتونی خبر بده به یکیشون، به دوستت گوش کن حتی اگر دلیلش مزخرفه، بهش نگو مثبت فکر کنه و این دست جملات. الان که ازش دوری فقط میتونی مطمئن شی کسی کنارش هست که هوشیار باشه، ازش درباره جزییات بپرس تا ببینی تو چه مرحله‌ایه واقعا و تا چه حد حالش بده.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز