2777
2789
عنوان

مکالمه تلفنی

290 بازدید | 25 پست

بچه ها من مکالمه تلفنی ام از سه یا چهار دقیقه بیشتر بشه کلافه میشم. مثلا ی دوستی دارم  سه ساعت حرف میزنه غیبت کسی و میکنه که من اصلا ندیدمش. یا سه ساعت میگه خود چه خبر؟؟ بعد تازه بدتر از اون از این آدمهاس که همه چیزو با جزئیات تعریف میکنه. یا هفته ای ده بار با مامانش دعواش میشه جریان و تعریف میکنه.من میگم تلفن واسه کاره یا در حد ی احوال پرسی  من تحملم کمه یا شما هم اینجوری هستین؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با مامان دوست پسرم 4 ساعت تلفنی حرف میزنم   

آخرشم موقع قطع کردن میگه باشه فردا بقیشو بهت میگم    

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

منم با بعضیا زیاد حرف میزنم حوصله بعضیا رو اصلا ندارم چون حرف مشترکی نداریم از دو دیقه به بعد همش به خوب دیگه خبر میگزره

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
منم دقیقا یه دوست دارم همش زنگ میزنه و دعواهای خودشو خواهراشو تعریف میکنه و سه چهارساعت وقت منو میگی ...

دقیقا آدم کلافه میشه من رو اسپیکر میذارم میرم کارهامو میکنم هر چند دقیقه میگم عجب....