2777
2789
عنوان

كيست تخمدان

156 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من سونو دادم روز ١٣سيكلم  توجواب زده يك كيست  ساده ٢٧ميل ويك فوليكول غالب  ٢١ميل دارم تو اقدامم اين كيست به نظرتون خطرناكه مانع بارداريم ميشه؟

سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

٣٠سالمه

عزیزم‌کیستت کوچیکه احتمالا با پریود بعدت دفع میشه..اگه میخای خیالت دفع بشه بدون قرص یک هفته شیاف زاج وروغن زیتون وعسل بذار دفع میشه وعسل وسیاهدانه هرروز ناشتا بخور.گرمیجات زیاد بخور چون کیست بخاطر رحم سرده..من خودم هردفعا کیست میشه قرص نمیخورم وفقط باهمین روش تو یک هفته درمان میکنم 

اقدامم داشته باش چون اون فولیکولت خوبه برا بارداریت بسپار بخدا اون کیستت کوچیکه دفع میشه خودش

خداخيرت بده خيالم راحت شد ممنونم ازت عزيز

خداخيرت بده خيالم راحت شد ممنونم ازت عزيز

خواهش میکنم گلم من خودم ماه پیش کیست. داشتم یه هفته درمان کردم همون ماهم حامله شدم ولی خب خدا نخاست نموند.چون نمیدونستم باردارم گرمیجات خوردم ..تو حواست باشه بعد ازتخمکگذاریت دیگه گرمی نخور

خواهش میکنم گلم من خودم ماه پیش کیست. داشتم یه هفته درمان کردم همون ماهم حامله شدم ولی خب خدا نخاست ...

چشم ممنونم عزيزم ان شا الله خدا يه بچه صحيح وسالم زود زود قسمتت كنه