2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم....... وتا به امروز همیشه کارم به مورسیده ولی پاره نشده دقیقه نود حالم مون رو خوب کرده .........برای همینه که همیشه وهمه وقت عاشق ش هستم ......

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بله عزیزم....... وتا به امروز همیشه کارم به مورسیده ولی پاره نشده دقیقه نود حالم مون رو خوب کرده ... ...

عزیزم شما ک این سعادت رو داری لطفن لطفن برای من دعا کن توروخدا حتمن خدا اجابت میکنه اسمم زهراس زندگیم سیاهه اشتباه کردم انتخابم غلط بوده اما ن راه پس دارم نه راه پیش ۲ ماهه حاملم اینو چیکار کنم میترسم سقطش کنم میترسم نکنم زندگیم دووم نیاره ازم بگیرنش شوهرم ی بی احساسه واقعیه بی اعتبار ۱۸۰ درجه  بعد ازدواج عوض شد وگرنه غلط بکردم قبول بکردم 

عزیزم شما ک این سعادت رو داری لطفن لطفن برای من دعا کن توروخدا حتمن خدا اجابت میکنه اسمم زهراس زندگی ...

خدا کنه به حق آقا امام حسین وبحق سوز دل حضرت زینب وبحق آقا امام زمان وشهدای کربلا واسرای کربلا خدا اهلش کنه وبطور معجزه آسایی زندگیت بشه گلستان ودل پردردت شاد بشه وخدا به اون بچه توی شکم ت رحم کنه وبهترین ها رو نصیبت کنه ......آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
یعنی فقط منو دوست نداره؟ بهم توجهی نمیکنه😞

توازته دل باورش داشته باش ببین چطور بیشتر ترتر دوست ت خواهد داشت