2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تازه ازدواج کردم البته هنوز باهم زندگی نمیکنیم قراره بعد صفر بریم خونمون ولی نمیدونم چرا حس میکنم بعدا بخوام بچه دارشم نمیتونم عادی بچه دار شم حس میکنم همه اتفاقای زندگیم باید به سختی باشه مثل ازدواجم😐 

من تازه ازدواج کردم البته هنوز باهم زندگی نمیکنیم قراره بعد صفر بریم خونمون ولی نمیدونم چرا حس میکنم ...

دقیقا مثله من...هر چیزی رو به سختی بدست اوردم...دقیقا حس و حاله من...توصیه من بهت...اگه مطمئنی به زندگیت...زودتر خودت رو ازاد بزار و رابطه بدون حفاظت داشته باش...بدون استرس...تا یک سال اقدام کن...البته قبلش چک اپ برو.

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
دقیقا مثله من...هر چیزی رو به سختی بدست اوردم...دقیقا حس و حاله من...توصیه من بهت...اگه مطمئنی به زن ...

من هنوز باکره ام😐فعلا زندگیمونو شروع نکردیم ولی میخوام سه چهارسال دیگه بچه دارشم ۲۲سالمه

من اچ ام جی زدم خ دردنداره امپول پروژسترون وحشتنااااااکه خ بده دردش

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من اچ ام جی زدم خ دردنداره امپول پروژسترون وحشتنااااااکه خ بده دردش

اره

ب اون ک تزریق میکنه م بستگی داره من دور ناف میزد خیلی درد داشت ،دوبار مجبور شدم ببرم اون بزنه ،خیلی درد داشت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره ب اون ک تزریق میکنه م بستگی داره من دور ناف میزد خیلی درد داشت ،دوبار مجبور شدم ببرم اون بزنه ، ...

اره واقن بعضیاشون خ بد تزریق میکنن ازمن یسری یکیشون زد تا چن وخ ک درد داش بعدشم خارش گرفتم و قرررمز شد و روش جوش زده بود ی حساسیت بدی گرف

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اره واقن بعضیاشون خ بد تزریق میکنن ازمن یسری یکیشون زد تا چن وخ ک درد داش بعدشم خارش گرفتم و قرررمز ...

من کلا پوستمم خیلی حساسه تا ی ماه کبوده ،نامردا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من کلا پوستمم خیلی حساسه تا ی ماه کبوده ،نامردا

ان شاءالله ک زود دامنت سبز شه عزیزم بحق اینماه دگ نیاز ب این امپولا نداشته باشی