2821
2789
عنوان

اگه تیمم کنم....

110 بازدید | 8 پست

خانوما من به دلایلی فهمیدم که اب و برق و گاز خونمون غصبیه و انشعاب دزدکی کشیده برادرم...شرایط اینکه نصیحتون کنم و یا به اختیار خودم ازین کار جلوگیری کنم رو ندارم...زنگ زدم دفتر مرجع تقلید...گفت برای غسل و وضو تیمم کن برا حمام و خوردن و...دیگه ناچاری استفاده کنی...چاره ای نیست...

ینی از الان تا هر وقت که مجردم و خونه پدری هستم تیمم کنم همش؟

شرایط تیمم چجوریه؟

تو نت سرچ کن تیمم رو توصیح داده. یوقت من بگم اشتباه گفته باشم تو گردنمه.

اومدم تاپیکت شماره آستان قدس رضوی بدم که سوالتو بپرسی که دیدم از دفتر مراجع پرسیدی

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

حساب کن به مقدار آب وگازوبرقی مصرف میکنی فکرم هردوره دوماهه پنجاه هزارتومان باشه بذارکنار وازطرف امام زمان هدیه بده به فقیری ایرانی که درمحله شماست وگوش به مراجع نده بیشترشون نون به نرخ روزخورند 

MOEIN ASADIانباردارکاشی سرامیک تهران

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو نت سرچ کن تیمم رو توصیح داده. یوقت من بگم اشتباه گفته باشم تو گردنمه. اومدم تاپیکت شماره آستان ق ...

میگم منکه قراره همش تیمم کنم ...اگه برق ناخن داشته بام ایراد داره؟

حساب کن به مقدار آب وگازوبرقی مصرف میکنی فکرم هردوره دوماهه پنجاه هزارتومان باشه بذارکنار وازطرف اما ...

توهین به مراجع تقلید نکنین

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
میگم منکه قراره همش تیمم کنم ...اگه برق ناخن داشته بام ایراد داره؟

۰۵۱۳۲۰۲۰

این سامانه آستان قدس رضویه. من همه سوالامو اینجا میپرسم. تخصصی ندارم تو زمینه احکام⚘⚘

توهین به مراجع تقلید نکنین

هرچی توایران ه ودنیاست برا خداست که پیامبر داده ومتعلق به امام زمان ه نه کسی دیگه امام زمانم خشنودمیشه فقیری ازشیعش شادشه

MOEIN ASADIانباردارکاشی سرامیک تهران
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792