2777
2789
عنوان

حالت تهوع و معده درد دارم خیلی

137 بازدید | 19 پست

سلام خانوما خوبین

من باردارم..۷ هفته و ۳ روز

الان سه روزه معده درد شدید و حالت تهوع دارم مخصوصا شبا

زیر دلمم خیلی کم تیر‌میکشه بعضی وقتا

به نظرتون طبیعیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخاطر ویار

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
حتی دلمم درد میکنه طبیعیه؟ خیلی کمه ولی احساس میکنم از معدم باشع..چون درد معدم خوب میشه دلمم خوب می ...

این دل درد و معده درد عادیه حالا یکی بیشتر داره یکی کمتر یکی اصلا نداره

هرچه هستم خدایم داند...
حتی دلمم درد میکنه طبیعیه؟ خیلی کمه ولی احساس میکنم از معدم باشع..چون درد معدم خوب میشه دلمم خوب می ...

اره.تا ۳ ماه اول زیردل درد میکنه یکم مثل پریودی

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
این دل درد و معده درد عادیه حالا یکی بیشتر داره یکی کمتر یکی اصلا نداره

واسه من احساس میکنم دل دردم از همون معده دردمع..یعینی دل درد ندارم ولی از شدت معده درد فکر میکنم دلمم درد مبکنه

زیر دلت یه کم درد بگیره تو هفته شما طبیعیه عزیزم، رحمت داره جا باز می‌کنه کم کم

معده و حالت تهوع هم ویارت داره شروع میشه دیگه، حجم وعده های غذایی تو کم کن تعدادشو بیشتر کن، بعد غذا دراز نکش، نوشیدنی هم همراه غذا و یک ساعت بعد غذا نخور، چیزای نفخ دار مثل حبوبات هم زیاد نخور، سرخ کردنی نخور. خدا کمکت کنه ایشالا ویارت کم باشه عزیزم

مرسی فداتشم از راهنماییت حتما انجامشون میدم

دمیترون بخور

ممنونم ازت

قربونت عزیزم...منم ۱۱ هفتمه...تا ۱۰ هفته اینجور میشدم...نگران نباش ....💖💖💖💖

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹