اگه میخوای رویا لطفی کاراش قشنگه پیجشو یه سر بزن ولی چون خانومه من نمیرم
هزینش چقدر؟
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
از این نظر که حس میکنم اگه مرد باشه بهتر میتونه اگه مشکلی تو عمل پیش اومد مدیریت کنه
نمیدونم ولی من دخترداییام پیش پزشک خانم عمل کردن لیلاشریفی خوب هم بوده
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
نمیدونم اتفاقا کاراشونم قشنگه ولی من دوس دارم با اطمینان خاطر برم زیر دست دکتر
من خودمم ی ترس ازعملش دارم ولی خب اینکه دکترمردباش یازن زیادفرقی نمیکن واسم
عمل بینی که الان میکن ریسک خطرپذیریش کم چون ی عمل سرپایی تقریبا
چقد بامزه گفتی حقم داری. منم میخوام عمل کنم اما نمیدونم چیکار کنم. چند نفر بهم دکتر رزیتا جعفری رو معرفی کردن. خودمم تحقیق کردم خیلی دکتر خوبین. فعلا یه نوبت مشاوره گرفتم ازشون تا ببینم اصلا نیاز به عمل هست بینیم یا نه. مطبشونم سمت فرمانیه ست. آدرس دقیقو میتونی تماس بگیری بپرسی عزیزم
خاله من پیش دکتر ظفرمند عمل کرده خیلی خوب شد. بینیش استخونی بود چون صورتش ظریف بود عمل کرد خیلی ناز شد. قبلش یه جلسه مشاوره آنلاین هم تو ماوراطب با هاش داشت.