2821
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
اگه میخوای رویا لطفی کاراش قشنگه پیجشو یه سر بزن ولی چون خانومه من نمیرم    

هزینش چقدر؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این نظر که حس میکنم اگه مرد باشه بهتر میتونه اگه مشکلی تو عمل پیش اومد مدیریت کنه 

نمیدونم ولی من دخترداییام پیش پزشک خانم عمل کردن لیلاشریفی خوب هم بوده 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
نمیدونم اتفاقا کاراشونم قشنگه ولی من دوس دارم با اطمینان خاطر برم زیر دست دکتر 

من خودمم ی ترس ازعملش دارم ولی خب اینکه دکترمردباش یازن زیادفرقی نمیکن واسم

عمل بینی که الان میکن ریسک خطرپذیریش کم چون ی عمل سرپایی تقریبا

عمل بینی که الان میکن ریسک خطرپذیریش کم چون ی عمل سرپایی تقریبا

آره قبول دارم ولی من خیلی سخت گیر و وسواسیم سر همین هم اعصابم خیلی خورده دوس دارم یه دکتر عالی پیدا کنم 

چقد بامزه گفتی     حقم داری. منم میخوام عمل کنم اما نمیدونم چیکار کنم. چند نفر بهم دکتر رزیتا جعفری رو معرفی کردن. خودمم تحقیق کردم خیلی دکتر خوبین. فعلا یه نوبت مشاوره گرفتم ازشون تا ببینم اصلا نیاز به عمل هست بینیم یا نه. مطبشونم سمت فرمانیه ست. آدرس دقیقو میتونی تماس بگیری بپرسی عزیزم

09199475341 - 09036263503