2777
2789
عنوان

عشق جن و انسان

581 بازدید | 62 پست

همه چیز از اونجایی شروع شد که قلبم در روز چندین بار تیر می‌کشید و نفس کشیدن سخت بود برام میخواستم برم دکتر ولی سرم یکم شلوغ بود و وقت نمیشد که برم بهش عادت کرده بودم که کم کم دلدرد های عجیبی هم شروع شد فکر میکردم شاید غذا ها بهم نساخته و همه ی ترسم از اونجایی شروع شد که یه شب خواب دیدم توی اتاقم هستم و میخام برم جلوی آینه که دیدم تو آینه یه نفر ایستاده لبخند میزد و من گریه میکردم توی همه ی آینه ها بود خیلی ترسیده بودم گذشت تا اینکه یه شب داشتم ویدیو نگاه میکردم که داشت راجب عشق جن و انسان حرف میزد خیلی کنجکاو شدم و سرچ کردم و با یه همچین چیزایی مواجه شدم :دلدرد. درد قلب.خواب های ترسناک.بدشانسی و و و و

خیلی میترسم

بنظرتون باید چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

😂😂بابااین چیزاروبخودت جذب نکن،،یکم حالت بدبوده الان خوب شدی دیگه

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍