2777
2789
عنوان

النگو😢😢😢

370 بازدید | 24 پست

برادرم کتکم زد عمدا دستمو فشار داد و النگوهامو شکست😢😢خدا نگذره ازش

میخام النگو هامو قایم کنم جاش بدل دست کنم...که اگه دوباره خواست بشکنه مهم نباشه...اگه دستم نباشه میفهمه قایم کردم...ولی اونا رو قایم کنم بدل دستم کنم. یه وقتم خواست ورداره ببره مهم نیست برام...

خانوما بدل چی بخرم که بمونه برام سیاه نشه...اخه ظرف میشورم یا حموم میرم میترسم سیاه بشه

پدرمادرت کجان وقتی برادرت کتکت میزنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ببره ؟مامانت اینا هیچی نگفتن؟نقره با ابکاری طلا بگیر 

استیل ایتالیایی هم خوبه سیاه نمیکنه 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

يه النگو هست دونه اى ٣٠تومن نه سياه ميشه نه هيچى شبيه طلام عست همه اين بدليجات فروشى ها دارن رنگ ثابت

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
2790
2778
2791
2779
2792