2777
2789
عنوان

بتا عدد ١٠٠

123 بازدید | 10 پست

سلام 

من ديروز روز موعد پري بود ازمايش دادم عدد بتام ١٠٠بود دوروز قبلش هم ٣٠بود تمام بي بي چك هامم مثبت هست .ديروز لك ديدم  رفتم دكتر بهم قرص دوفاستون و امپول داد لك بيني الان ندارم 

كسي تجربه مشابه داشته ؟؟خيلي نگرانم ميترسم سقط شده باشه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش توکل به خدااستراحت کن

استراحت ميكنم اما همش ميترسم سقط شده باشه يا بتام بياد پايين 😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
مبارکه گلم توکلت به خدا باشه عزیزم

ممنونم مهربانم 

توروخدا برام دعا كنيد 

استراحت ميكنم اما همش ميترسم سقط شده باشه يا بتام بياد پايين 😔

باچندتالکه که سقط نشده وقتی خطرسقط باشه بتامیادپایین ولخته های بزرگ دفع میکنی

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
من خودم ماه پیش سقط داشتم بتام بیشتراز25نشد

عزيز مهربان منم سقط داشتم ولي اينجا خوندم بدون خونريزي هم ممكنه بتا بياد پايين همش ميترسم نكنه بخاطر داروها خونريزيم قط شده باشه اما بچه سقط شده باشه 😔😔

من خودم ماه پیش سقط داشتم بتام بیشتراز25نشد

ان شاالله شما هم زود مادر بشيد عزيزم برا منم دعا كنيد