بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بچه یک ساله دیگه باید غذا سفره بخوره ولی میتونی چون بد غذاست گوشت ماهیچه قلم گ ...
من چون دوقلو دارم وقت نمیکنم برای خودمون سفره بچینم جدا جدا هروقت وقت کنیم میخوریم ولی برای بچه ها غذا خوب درست میکنم یکیشون دوهفتس اصلا به هیچی لب نمیزنه
اول اینکه روزی ه بار بیشتر شیر نده چون باید به غذا عادت کنن. دوم اینکه هر غذایی که نمیخورن تا ۱۰ روز پشت سر هم درست کن بده بخورن بزار جلوشون شیر نده انقدر گرسته باشن تا تست کنن از نظر روانی به اون غذا میل پیدا میکنن .همه غذاهارو همین کارو بکن. اصلا نزار بد غذایی بچت غلبه کنه بهت
اول اینکه روزی ه بار بیشتر شیر نده چون باید به غذا عادت کنن. دوم اینکه هر غذایی که نمیخورن تا ۱۰ روز ...
روزی دوبار شیر میدم از شدت گرسنگی حال نداره و مدام غر میزنه ولی هر غذای جدید که اصلا نمیدونه چه طعمی داره حتی بستنی رو لب نمیزنه ، اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه حتی بازور هم باز نمیکنه و گریه میکنه انقدر گرسنه منتظر میمونه تا چند ساعت بعد شیر بخوره 😭 دیگه نمیدونم چه کنم😖😖😖😖😖😖
روزی دوبار شیر میدم از شدت گرسنگی حال نداره و مدام غر میزنه ولی هر غذای جدید که اصلا نمیدونه چه طعمی ...
خدا بهت صبر بدخ میفهمم خودمم مادرم. من بچم از ۶ ماهگی ب۶ زور هر غذایی نمیخواست هی تکرار میکردم تا عادت میکرد دیگه یه سالگی همه چی میخورد راحت بودم. الانم ۲۱ ماهشه قشنگ میشینه سر سفره خودش غذا میخوره جتی ماست و سالاد و سبزی و پیازم باشه کنارش میخوره. ولی برادرزادم خون به دل زن داداشم میکنه همش بیچاره دنبالشه. میاد خونه ما تنها انقدر گرسنگی بهش میدم ۱۷ ماهشه تا راضب میشه یکم میخوره
ممنونم 💜 تا چندساعت شده گرسنه بوده تا مجبور شه غذا بخوره؟
والا این تا ۶ ساعتم شده لجبازی کرده نخورده بعدش دیگه فشارش یکم پایین اومد بی حال شد اومد خورد. سیب زمینی اب پز کن زیر ریز کن با کره تفت بده سس قرمز بزن بزار جلوش
ببخشید عزیزم یه سوال دیگه ، دختر شما از چند ماهگی خودش یادگرفت قاشق بگیره دستش خودش تنهایی غذاشو بخو ...
از یه سالگی میگیرن ولی بلد نیستن میریزن من دخترم الان ۲۱ ماهشه خودش مبخوره ولی ریخت و پاش داره همچنان. ولی تقریبا ۱۵ ماهگی بهتر شروع کرد خودش خورد.الانم میخوره بعد ته غذاش میمونه جمع میکنم من بهش میدم