2777
2789
عنوان

میگن حضوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 92 پست
به زودی پیک سوم از راه میرسه که بسیار سختر از پیک های قبله چون انفولانزا و سرماخوردگی هم قاطی میشه ا ...

دقیقا همین طوره.یه عده به خاطر آرامش اعصاب خودشون می خوان مدارس باز بشه و بچه شون رو بفرستن مدرسه. سلامتی بچه شون مهم نیست.مهم اینه که چند ساعت بچه خونه نباشه.

خدایا شکرت.
اینا همه هست منم می‌دونم اما خب چه میشه کرد وقتی این بیماری اصلا تکلیفش معلوم نیست هیچکس نمیدونه اصل ...

تموم میشه چرا نشه.نهایتش اینه که راهه درمانش پیدا میشه مثل بقیه بیماری ها. نمیدونم چرا خطر این بیماری اینقدر برای مردم  کم اهمیت شده .بحث سلامتی و مرگه.کم چیزی نیست.لطفا لطفا نفرستید بچه ها رو.

خدایا شکرت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه هست منم می‌دونم اما خب چه میشه کرد وقتی این بیماری اصلا تکلیفش معلوم نیست هیچکس نمیدونه اصل ...

خب فعلا مدارس باز نکنن عزیزم چاره ای نیست جز مجازی یاد دادن و تلویزیون دقیقا مدارس خودش یک تجمعه حتی کوچیک غیر اینه گلم و مگه مسئولین مدارس چقدر میتونن مراقب باشن  کافیه یک غفلت صورت بگیره الان برخی کشورها مدارس انلاین باز شده اینا خودشون مبدونن کار اشتباهه جان بچه ها مهمه عزیزم حتی اکثر دانشگاه ها مجازین امسال 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب فعلا مدارس باز نکنن عزیزم چاره ای نیست جز مجازی یاد دادن و تلویزیون دقیقا مدارس خودش یک تجمعه حتی ...

چی بگم ولی مجازی واسه همه امکان ندارع خیلیا من خودم میشناسم اصلا گوشی ندارن یا بچه اصلا یاد نمیگیره اونجوری که برن مریض میشن مجازیم اکثرا بیسواد به نظرم کلش وکنسل کنن راحت،😊

دقیقا همین طوره.یه عده به خاطر آرامش اعصاب خودشون می خوان مدارس باز بشه و بچه شون رو بفرستن مدرسه. س ...

به خدا من دوستتون دارم که میگم کادر درمان مون دیگه توان ندارن خستن باز خوبه شما حرفمو میفهمی این همهر راه برای اموزش در این شرایط هست چرا عاقل کند کاری که رباز ارد پشیمانی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چی بگم ولی مجازی واسه همه امکان ندارع خیلیا من خودم میشناسم اصلا گوشی ندارن یا بچه اصلا یاد نمیگیره ...

تلویزیون هست اکثرا تلویزیون دارن راه زیاده عزیز اینا نمیخوان کار برای خودشون سخت کنن وگرنه راه هست 

به خدا من دوستتون دارم که میگم کادر درمان مون دیگه توان ندارن خستن باز خوبه شما حرفمو میفهمی این همه ...

دقیقا عزیزم. ولی مردم بیخیال شدن.خدا خودش به خیر کنه و انشاالله که مدارس هم مجازی بشن تا با خیال راحت ادامه بدیم.

خدایا شکرت.
دقیقا عزیزم. ولی مردم بیخیال شدن.خدا خودش به خیر کنه و انشاالله که مدارس هم مجازی بشن تا با خیال راح ...

امین عزیزم