2777
2789
عنوان

میگن حضوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 92 پست
آره ولی چاره چیه ؟ نمیشه ک بچه ها رو نفرستاد مدرسه صرفا برای یادگیری مهارت میتونیم ب هر چیزی علاقه د ...

اره نمیگم نفرستاد مدرسه گلم ولی خب اموزش پرورش داره کمکاری میکنه میتونه کنار درس چند ساعت مهارت اموزی بزاره به علایق و انتخاب بچه ها کلا خانه از پای بست وبران است مثلا چه اشکالی داره کنار ریاضی و فارسی و  از دبیرستان یا اخر دبستان رای گیری کنن و در وقت های اضافه بهشون هنری کاری چیزی یاد بدن که براشون مفید باشه و حتی پول در اور ❤😘

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینقدر چیزا عجیب اینجا دیدم 😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ما دیروز دخترم رفت گفتن گروه بندی میکنیم هفته دو روز بیان،،فاصله و بهداشت که دیروز خیلی رعایت می‌کرد ...

در همه مدارس امکان فاصله و رعایت بهداشت نیست مساحت کلاس ها حتی برخی مدارس حیاط ندارن البته خیلی کم و یا بسیار کوچیکه حیاط 

ما دیروز دخترم رفت گفتن گروه بندی میکنیم هفته دو روز بیان،،فاصله و بهداشت که دیروز خیلی رعایت می‌کرد ...

همسر های ما بزرگن میتونن رعایت کنن بچه ها گاهی نمیشه کنترلشون کرد اینم در نظر بگیرید که فصل پاییز خودش سرماخوردگی و انفولانزا هم داره 

اره نمیگم نفرستاد مدرسه گلم ولی خب اموزش پرورش داره کمکاری میکنه میتونه کنار درس چند ساعت مهارت اموز ...

من میگم جای که زبان انگلیسی گرامر اینا یاد میدن 

کلاس دهم میگم بهتر بود فقط ترجمه یاد میدادن 

من میگم جای که زبان انگلیسی گرامر اینا یاد میدن  کلاس دهم میگم بهتر بود فقط ترجمه یاد میدادن&n ...

اره دقیقا خیلی کارا میشه کرد ولی نمیخوان متاسفانه 

همسر های ما بزرگن میتونن رعایت کنن بچه ها گاهی نمیشه کنترلشون کرد اینم در نظر بگیرید که فصل پاییز خو ...

عزیزم این بیماری اصلا شاید همیشه باشه باید کم کم بچه ها وخودمون یاد بگیریم چطور باهاش مواجه بشیم وگرنه فرار ازش فایده نداره چون اصلا مشخص نیست این بیماری تموم میشه یانه

عزیزم این بیماری اصلا شاید همیشه باشه باید کم کم بچه ها وخودمون یاد بگیریم چطور باهاش مواجه بشیم وگر ...

فرزند من اوتیسمه عزیزم در مدرسه استثنایی درس میخونه من خودم مربی کودکان عادی  بودم قبل کرونا تو سنین دبستان واقعا سخته گلم کنترل بچه ها عزیزم من کلاس توانبخشی میبزم بچه مو ولی چون تکیه تو کلاس و با رعایت تازه پسرم یهو ماسکش در میاره  من دوستامو که کرونا گرفتن و ادم بزرگ بودن از خالشون باخبر میشدم حتی صدای دوست صمیمی  ام که در نمی اومد و چه حال داشت همین و حتی یادمه نمیتونست تا دستشویی خونه بره همین دو ماه پیش و چقدر اذیت شد برادر شوهرمم خرداد ماه گرفته بود   من اینا را دیدم که میگم عزیزم وگرنه هر کسی اختیار فرزندش داره ر     

🔴 سلامت مهم‌تر از بازگشایی مدارس

👤 دكتر مسعود مردانی، عضو كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا:

📌 مدرسه نخستین مكانی است كه در صورت همه‌گیری یك نوع بیماری، تعطیل شده و آخرین مكانی است كه بعد از پایان همه‌گیری و فاصله گرفتن از آن بازگشایی می‌شود.

📌 فعلا نباید به این مسأله فكر كرد؛ زیرا ما نه‌تنها از اپیدمی نگذشته‌ایم بلكه وضعیت ما در تمام طول تابستان تا به امروز، از اسفند و فروردین نیز بدتر بوده است.

📌 دبستانی‌ها باید حتما در خانه بمانند؛ سلامت آن‌ها ضروری‌تر از تحصیل است. همچنین درباره بچه‌های دبیرستانی هم سلامتی بیش از تحصیل باید اهمیت داشته باشد.

به زودی پیک سوم از راه میرسه که بسیار سختر از پیک های قبله چون انفولانزا و سرماخوردگی هم قاطی میشه ایا دوست دارین جگر گوشه هاتون به خا طر یک عدم تصمیم درست بیمار بشن مسلما نه فعلا میشه از راه های دیگه اموزش تعطیل نکرد ولی اجتماع و تجمع خطرناکه دیگخ خود دانید عزیزان 

🔴 سلامت مهم‌تر از بازگشایی مدارس 👤 دكتر مسعود مردانی، عضو كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا: ...

پس چرا جلو این وزیر آموزش و پرورش رو نمیگیرن؟؟؟

من‌هفت ماهه بچه مو تو خونه اسیرش کردم‌و هیچ جا نبردم.سه روزه که با شنیدن خبر باز  شدن مدارس استرس گرفتم و همه اش عصبی ام.خدا ازشون نگذره که جون مردم براشون مهم نیست.

خدایا شکرت.
فرزند من اوتیسمه عزیزم در مدرسه استثنایی درس میخونه من خودم مربی کودکان عادی  بودم قبل کرونا تو ...

اینا همه هست منم می‌دونم اما خب چه میشه کرد وقتی این بیماری اصلا تکلیفش معلوم نیست هیچکس نمیدونه اصلا تموم شدنی هست یا نه ؟؟؟من خودم پدرشوهر وبرادر زاده شوهرم کورنا گرفتن وفوت شدن اما خب شاید چند سال دیگم همین وضعیت باشه حتی بدتر 

پس چرا جلو این وزیر آموزش و پرورش رو نمیگیرن؟؟؟ من‌هفت ماهه بچه مو تو خونه اسیرش کردم‌و هیچ جا نبرد ...

چی بگم عزیزم