2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پیشش عمل کردم دکتر راستا کارش افتضاحه وبسیار دروغگو وبد دهنه بعداز عمل هرچی بشه گردن نمیگیره پماغمو کج کرده بعد میگه نععع بیکاززز ای دونت نو 😂من نبودم این شکسته  بیشتر مراجعه کننده هاشم کارشون به ترمیمو وعمل دوم کشیده میشه  اصلااا نرید که پشیمون میشد یکی از مراجعه کننده هاش گفت دوباردماغمو عمل کرده بازم خراب میگه برو پزشک قانونی ازم شکایت کن انقدوقیحه😒

مساله مرد یا زن بودن دکتر نیست. مهارتشون و نمونه کاراشون مهمه به نظرم دکتر راستا جز جراحان موفق بین ...

من خیلی برام مهم بود جراح بینیم خانم باشه. بخاطر همین هم تو این زمینه دنبال دکتر خوب خانم بودم . بهم دکتر راستا معرفی کردن

چند روزی رفتم مطب ایشون و نمونه کاراشون رو دیدم. کارشون حرف نداره

اسفند خودم جراحی کردم و الان خیلی راضیم

من دوستم بینی استخوانی داشت و به دنبال  بهترین جراح بینی استخوانی  بود. رفت پیش دکتر ر ...

اره منم میدونم چقدر خوب بینی جراحی میکنن. تو سایتشون کلی نمونه سایت جراحی بینی است. من چند ما اینستا و سایتشون چک کردم بعدش تصمیم به جراحی گرفتم پیش ایشون