2777
2789
عنوان

عینکی های بدووید

2646 بازدید | 51 پست

سلام عشقا😍

من دیروز رفتم بینایی سنجی گفتن چشم چپ یک و بیست پنجه چشم راست یک و نیم و آستیک ماته

حالا باید عینکمو همیشه بزنم؟؟ یا نه مواقعی که تلوزیون میبینم و رانندگی میکنم بزنم؟ 

اخه شنیدم نباید چشم به عینک عادت کنه

واینکه بچه ها کسی میدونه ضعیفی و آستیکماتی جز عمل کردن درمان دیگه ای داره یانه؟؟؟؟ 

میشه نظرراتتونو بگید😘🙏💙 

لازم نيست هميشه بزني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آستیکمات اصلا عمل نمیشه،لنز میتونی بزاری،عینک هم اگر اذیت نمیشی،نزن،اما اگر اذیت میشی بزن،من نمیزدم ...

من بدم از عینک میاد خیلی زشت میشم.... واینکه از دیروز تاحالا زیر چشمم گود افتاده بخاطر عینک

بزن بابا تو خونم نزدی بیرون رفتنی بزن من چشام نیم و هفتادو پنج صدمه ولی بازم میزنیم حالا شده بیست پنج و نیم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

شما دور رو خوب نمی بینی پس نزدیک بینی و فقط برای دیدن چیزای دور بزن.نزدیک نمی خواد نزنی هیچی نمیشه.

درمان کامل نداره ولی می تونی کاری کنی چشمت کمتر ضعیف شه یا شماره چشمت ثابت بمونه.

با خوردن هویج،سبزیجات،تخمه،پرتقال،نارنگی کلا ویتامینc

بعد از هر ۱۵ دقیقه نگته به چیزای نزدیک مثل گوشی کتاب کارخونه خیاطی ۳۰ ثانیه به دور نگاه کن.تمرین های چشمی هم هست که دخل گوگل سرچ کن

باید مرتب بزنی تا سرعت ضعیف شدنشون کمتر بشه

اگه مرتب نزنی متأسفانه چشاتون ضعیف تر میشه

شنیدم داروی سنتی داره

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
عزیزم منم اول مثل تو بودم میگفتن لازم نیست همیشه بزنی منم نمیزدم تا یک دفعه شماره چشمم از 2 شد 3و نی ...

باشه ممنون از راهنماییت آبجی👌❤️

ولی خیلی ناراحتم بخاطر ضعیفی چشمام دیروز کلی گریه کردم 

من بدم از عینک میاد خیلی زشت میشم.... واینکه از دیروز تاحالا زیر چشمم گود افتاده بخاطر عینک

من نزدم الان خيلي پشيمونم استيگمات خيلي بده نزني سال ديگه ميشه ٢/٥چشمات استيگماتم نيم درجه ميادروش