2777
2789
عنوان

بیایین بی بی چک ببینیت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حامله بودم اوایلش یه خونریزی داشتم که حتی لخته هم دفع کردم ولی خداروشکر جیزی نبود

واقعا.چطور بود وضع بتات.تا چند روز خونریزب داشتی.دعا کن برام.

اللهی نگاهی...👫

اخه بارداری..‌‌‌خب چندتا بالش بزار زیر پاهات اصلا هم بلند نشو رو کمر بخواب ...پاهاتو بده بالا....غذاهای تند و طبع گرم هم اصن نخور....ان شالله واست بمونه....بعصیا هستن نطفه که تشکیل میشه خون ازشون میاد بش میگن خون بند ناف خیلی بندرت پیش میاد....نگران نباش یه نذر کن و دعا کن 

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اخه بارداری..‌‌‌خب چندتا بالش بزار زیر پاهات اصلا هم بلند نشو رو کمر بخواب ...پاهاتو بده بالا....غذا ...

اره تست ازمایششم مثبت شد.ولی این خونریزی چیه.

اللهی نگاهی...👫
اره تست ازمایششم مثبت شد.ولی این خونریزی چیه.

خونریزی یا مال تشکیل بند ناف هست....یا خدای نکرده سقط...چیز سنگینی بلند کردی یا خوردی جایی....راستی اصن دوش نگیر تا شنبه....ان شالله تشکیل بند ناف باشه

خونریزی یا مال تشکیل بند ناف هست....یا خدای نکرده سقط...چیز سنگینی بلند کردی یا خوردی جایی....راستی ...

اره رفتم حموم دیروز عصرش خونریزی دیدم.نه کارا خونرو کردم فقط.شنبه میرم ازمایش.ساک حاملکی دیشب ۲میلی بود همه چی نرمال بود

اللهی نگاهی...👫
اره رفتم حموم دیروز عصرش خونریزی دیدم.نه کارا خونرو کردم فقط.شنبه میرم ازمایش.ساک حاملکی دیشب ۲میلی ...

ان شالله خیر باشه....حتما دراز بکش و چندتا بالش زیر پاهات بزار....من بجه اولم رو به سقط بود بم گفتن رو کمر دراز بکش و زیر پاهاتو بالش بزار تا یک ماه و خورده ای اینکارو کردم و بچمو نجات دادم خداروشکر الان ۴سالشه