2777
2789
عنوان

کتاب “ زنان زیرک “

187 بازدید | 6 پست

اگر انگلیسی کامل بلدید حتما ورژن اصلی رو بخونین خیلی به زنان ایرانی پیشنهاد میکنم این کتاب رو خیلی بدرد بخوره . 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اره عالیه اما ترجمه شدشم خیلی خوبه من جفتشو خوندم ترجمش خیلی متفاوت نیست

من ورژن اصلی رو دارم میخوانم اما نمی‌دونم حس میکنم ممکنه بعضی چیز هاش و عوض کنن

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ورژن اصلی رو دارم میخوانم اما نمی‌دونم حس میکنم ممکنه بعضی چیز هاش و عوض کنن

نه عوض نشده اتفاقا خیلی روون تر نوشته شده من جفتشم دوستداشتم ..ترجمه شده رو چندین بار خوندم و هردفعه یه چیز جدید یاد گرفتم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اگه میشه لینک بذاربرم بخونم

ندارم متاسفانه 

نه عوض نشده اتفاقا خیلی روون تر نوشته شده من جفتشم دوستداشتم ..ترجمه شده رو چندین بار خوندم و هردفعه ...

بله کتابیه که باید مدام بهش برگشت