2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم میاد . بریز زودپز قشنگ له شه ی ساعته

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

پای واقعی مرغ

یا پای مرغ🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بهش پیاز وسیر وادویه بزن که بوی بدش بره بعدشم ببین در چه حدی میخای پخته بشه له له بشه یا راحت بشه خورد 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اگ همینجوری میخوای بخوری 

بزار با پیا زیاد و زردچوبه و نمک  از نیم تا ی ساعت خوب میپزه دیگ مشخصه وقتی ابش ته کشید روغن بزن و خوب تفتشون بده واقعا خوشمزس 

اگ برا لعابشو میخوای بگیری برا سوپ ک باید بزاری له بشن

اره عزیزم از 12 گذاشتم بپزه واسه سوپ دخترم

توش هویج وسیر وپیاز هم بزن بعد که پخت از استخون جدا کن بریز تو مخلوط کن خیلی خوب میشه منم واسه پسرم درست کردم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏