[QUOTE=153651614]دوستانی ک میگن اگ عقد باشی رابطه نداشت باشی بهتره چون ممکنه جدا بشی باید بگم ...
بله من جدا میشم و هر ادم عاقل دیگه ای هم باشه باید جدا بشه با یه ادم بیشعور ک نمیشه زندگی کرد
دوسته من ب قول شما رفت دکتر زنان دکتر ب شوهرش گفت نوع پردش جوریه ک خون ریزی نداره با این حال شوهرش گفته بودع ب دخترع گ دکترع چرت میگه همه خونریزی دارن و دختر خون ریزی نداشتو ی عالمه دعوا داشتن
بله من جدا میشم و هر ادم عاقل دیگه ای هم باشه باید جدا بشه با یه ادم بیشعور ک نمیشه زندگی کرد دوسته ...
افرررین همین خانم اگه نمیرفت تو اولین رابطه همین حرفا رو بهش میزد و دیگه برا همون جدایی که میگفتید هم دیر می. اما قبلش فهمید شوهرش این مدل آدمیه ازش هم بخاد براحتی جدا میشه و اسمش هم از تو شناسنانه اش پاک میشه .
خدالنت کنه هرکس اینطور رابطه ای داره🤨اخیش دلم خنک شد
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
عه من فک کردم یه کاربر دیگه بوده بعدشم من شعور حرف زدن دارم چون هیچ بی احترامی نکردم به شما ...
بحث شما اینه که با هر اتفاقی ممکنه از بین بره این موضوع بحث نیست. هر تغیری هم نیاز به زمان داره. به مرور زمان داره دید عوض میشه و خیلی بهتر میشخ ولی یدفعه بخای یه چیزی رو عوض کرد خیلی سخته و حتی ممکنه به ضرر خیلی از دخترا تمام شه. پسرا که جیزیشون نیست. 😊😊