2777
2789
عنوان

خانوما بیاین.

47 بازدید | 7 پست

سلام

تنبلی دارم و همیشه نامنظمم

تا ۴ ماهم شده که پریود نشم

۱۳ ماهه اقدامم و نشده

الآن حدود سه هفتس انقباض دارم انگار یهو زیر دلم به مدت چندثانیه میگیره خیلی دردناکه و ول میکنه که خیلی زیاد بود اما الآن سه روزه کمتر شده

درد سینه هم دارم که سه هفتس که همیشه نهایت یک هفته درد میگرفت و بعد پریود میشدم

ادرارمم نمیگم تکرر دارم ولی تعداد دفعات دفعم بیشتره

الان روز ۳۰ سیکلم(هیچوقت من بین پریودیام یکماه نبوده و بیشتر بوده)

نظرتون چیه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بیبی چک بزن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبارم بیبی مثبت کاذب دیدم دیگه طاقت ندارم

پس نروز دیگ آز بده عزیزم انشالله بارداری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پس نروز دیگ آز بده عزیزم انشالله بارداری

ان شاءالله

ممنونم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزیزم انشالا بحق عضرت علی اصغر بارداری

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم انشالا بحق عضرت علی اصغر بارداری

ممنونم

ان شاءالله

التماس دعا