کسی ک مد نظرمه کی میتونه بیاد خواستگاریم ؟؟؟ از بین این رشته ها امسال هیچکدومو قبول میشم؟؟ فیزیوتر ...
بیناییسنجی
گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از اودور،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کی بینمو عمل میکنم؟ کی برای زندگی میریم مشهد؟شوهرم عاشقمه؟ ایا مریضی دخترم تو ۱۵ سالگیش خوب میشه؟ ...
فرصت عمل نداری
سال دیگه بارداری
شوهرت آدم سالمیه اهل عاشقی کردن نیست
گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از اودور،
عزیزم اون بالا خواهرم بود با اکانت من پیام داد میشه برا من بگی کی باردار میشم؟
بهمن