2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

161 بازدید | 12 پست

دخترم ۲۶ ماهشه کلا شیر خشک میخورد هر دوساعت تو خواب الانم چند ماهه که شیر پاستوریزه میدم از قبل هم بیشتر میخوره مون هر دوساعت بیدار میشه اگه شب غذا هم بدم فوقش یک ساعت بیشتر بخوابه بعدش دوباره هر دوساعت یک ساعت شیر میخواد اگه آب هم بدم پس میزنه و نمیخوابه هی ول میخوره هی داد میزنه گریه میکنه آخرش چون خوابش میپره

چه راه حلی دارین نمیتونمم بیدارش کنم ببرم بهش غذا بدم فقط گریه میکنه اگه اینکارو کنم

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

وای دقیقا شرایطت مثله منه با این تفاوت که دخترم شیر خودمو میخوره 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

منم دارم از شیر میگیرم

از گشنگی نیست،بهونه وابستگی شیره 

من با دخترم حرف میزنم تو ناریکی،کمرشو ماساژ میدم، سرشو میزارم رو شونه م راه میبرمش، میزارم رو‌پام بالای میخونم، تب بهش میدم. ، همه اینارو امتحان میکنم تا خوابش ببره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم از شیر میگیرم از گشنگی نیست،بهونه وابستگی شیره  من با دخترم حرف میزنم تو ناریکی،کمرش ...

پچند روزه اینکارارو میکنین تاثیر داشته؟؟

بچه هاتون چه وزنی ن؟ خوب غذا میخورن؟ دختر من ۱۹ماهه، شیر خودمو میخوره ۹کیلو به شدت بدغذا😓

دخترم ۱۳ کیلو خداروشکر غذا میخوره اما مشکل من شیر هست یچ حوره ترک نمیکنه 

وزن دخترت یکم کمه 

بهش زینک بده خارجی 

دختر شما هم ۲۶ ماهشه راه حلی نیس 😭

نه یک سالو نه ماهشه ولی سه روزه ازشیر گرفتمش .‌‌باور میکنی سینه هام اصلا شیر نکرده ...شبا پیرمو در اورده

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

سلام عزیزم پسر منم خیلی وابسته به شیر بود خیلی اذیت میشدم دقیقا دوسالگی سینمو یکم آبلیمو زدم لحظه اول حالش بهم خورد تا دو روز آبلیمو زدم دیگه همیشه فکر میکرد ترشه نمی خورد ولی خیلی لجباز شده بود شبا بیدار میشد میگفت منو راه ببر منم انقد راش میبردم واسش شعر میخوندم بعد دو هفته یا کمتر براش،عادی شد

در طول روز باید غذا بهش بدی شیر سیر کننده نیست واسه بچه ی این سن دیگه بی تابی داره تا چن وقتی باید ت ...

غذا خیلی میدم حتی اخرشب در هر صودت شیر میخوره