2777
2789
عنوان

تعبیر خوابببببببببب

82 بازدید | 12 پست

سلام خانوما دیشب خاب میدیدم تو یه باغ خیلی بزرگ و سرسبز بودم درختای سبزو سر ب فلک کشیده اما رو زمین و زیر پام پر از برگ های سفید و شفاف بود ایقد خوشکل بودن کل زمینو پوشونده بود منم نشستم شرو کردم ب جمع کردنشون.خاهشا هرکسی ک تعبیر خواب بلده بیاد بگه ممنون میشم ازتون

تیکر بلند شدن موهام😍😍😍😍(۰۰۰۳)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون چه خوابای خوبی میبینید من که همش خواب میبینم ی جن میخواد بهم حمله کنه😐🤦🏻‍♀️

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
خوشبحالتون چه خوابای خوبی میبینید من که همش خواب میبینم ی جن میخواد بهم حمله کنه😐🤦🏻‍♀️

خخخخ منم همش  خابای بد میبینم کلا واسه همین تعجب کردم فک میکنم مرگم نزدیکه😔

اگه هم مرگت نزدیک باشه میری بهشت ،چون اینی که میگی شبیه بهشت بوده 😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

این چه حرفیه دور از جون

هرجا تو نت بزنی دیدن سرسبزی تعبیرش زده سعادت و خوشحالی یا مال یا سفر میتونی بری ببینی

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
این چه حرفیه دور از جون هرجا تو نت بزنی دیدن سرسبزی تعبیرش زده سعادت و خوشحالی یا مال یا سفر میتونی ...

فدات شم مرگ ک حقه عزیزم من از مرگ هیچوقت فراری نیستم اما چون تو خوبم تمام نظرم رو برگهای سفید بود دلم میخاس تعبیر برگ سفید و پیدا کنم تو نت ندیدم

فدات شم مرگ ک حقه عزیزم من از مرگ هیچوقت فراری نیستم اما چون تو خوبم تمام نظرم رو برگهای سفید بود دل ...

اره عزیزم مرگ حقه ولی  نه اینکه ما بیایم ارزوی مرگ کنیم که گناهه.

برگ سفید رو نمیدونم 

ولی از اونجایی که دورو برت سرسبز بوده فکر میکنم تعبیر خوبی داشته باشه

اره عزیزم مرگ حقه ولی  نه اینکه ما بیایم ارزوی مرگ کنیم که گناهه. برگ سفید رو نمیدونم  و ...

انشالله عزیزم ممنونم ک راهنمایی کردی💋💋💋💋