2777
2789
عنوان

قند بارداری

106 بازدید | 13 پست

سلام هفته یازدهم بارداری هستم

ازمایشم گرفتم قند ناشتا من ۹۷

و قند دو ساعت بعدش ۱۰۰

می دونم بالاست

دکتر گفت بیارش پایین

گفت نون و برنج کم کن

حالا کسی می دونه چجوری بیشتر بسوزونم⚘⚘

نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قند منم۹۶بود سویق جو رو میریزم توشیر میخورم اومده پایین خداروشکر

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

قند ناشتات 7 تا بالاس فقط، دوساعت بعدشم که نرمال و پایینه! قندت بالا نیست فقط محض آرامش خودت قند مصنوعی نخور فقط، میوه و غذای مقوی بخور بچت جون بگیره

مامانِ لیانا

خیلی هم بالا نیست. اما الان که اولشه انقد باشه از ماه هفت به بعد تو دردسر میوفتی. خیلی مراقب خورد و خوراک باش. خودتو ار غذا ننداز فقط شیرینی جات کم بخور و بجای نون از نون جو استفاده کن.کدو خورشتی هم خوبه سعی کن هفته ای دو سه باری بخوری

خیلی هم بالا نیست. اما الان که اولشه انقد باشه از ماه هفت به بعد تو دردسر میوفتی. خیلی مراقب خورد و ...

چشم مرسی از راهنمایی ات

قند بارداری خطر ناکه ؟علائم هم داره 

من ازمایش کلی دادم

دکترم همه چی نوشت 

هپاتیت 

اچ ای وی 

قند 

چربی

تیرویید 

فقر اهن 

خیلی چیزها دیگه 

کلا شونزده مورد بود

قند منم۹۶بود سویق جو رو میریزم توشیر میخورم اومده پایین خداروشکر

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

اهان باشه عزیزم از کجا فقط تهیه کنم 

عطاری ها دارن عزیزم