2777
2789
عنوان

خاله شوهرم

316 بازدید | 16 پست

من الان سه ساله تو این خونه مستاجرم.دختر خاله شوهرم همسایه در به درمونه( در به در شده🤣🤣🤣) از همون اول که اومده اینجا بهم گفت من اول اینجا اومدن ( یعنی تو اول باید بیای خونم) منم اصلا مایل به رفت و آمد با اینا نیستم اصلا خونشون نرفتم.بگذریم که چقدد پشت سرم حرف زده که فلانی واسم کادو نیاورده چون اونا صاحب خونشونن ما رسم داریم هر کی واسه اولین بار میره خونه یکی واسه خونش کادو ببره.حالا این خالهه ۳ ساله از جلو در خونه ما رد میشه میره خونه دخترش خونه ما نمیاد این به کنار.الان خودشم اومده همسایه ما شده خونه خریده اینجا🤮

حالا برگشته به مادرشوهرم گفته این عروست خونه ما نمیاد منتظره من برم واسش کادو ببرم .این حرفا رو شوهرم برام گفته.هنوز به من رو در رو حرفی نزدن به نظرتون جلوم حرف زدن چی بگم خوب و با سیاسته؟ من آدم تندی هستم میترسم تند جوابشو بدم بد بشه مادرشوهرمم واسه اینا واسم رفته تو قیافه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خودتو بزن به كوچه علي چپ 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم کسی واسه خاله شوهر یا دختر خاله شوهر کادو ببره. مگه در چه حد صمیمی هستین؟

ما رسممونه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اصلا جواب نده واست بد میشه 'به روی خودت نیار حتی اگه چیزی گفتن 'بی محلی و بی خالی پیشه کن' حرف بزنی ولت نمیکنن 'همین شوهرتم بعدا پرش میکنن میگه تو یه فامیلام بی احترامی کردی

خوب عزیزم شمابایدبریددیگه خیلی زشته که انتظارداریدخاله اول بیادخونه شمایه کادومتوسط بخرین ببرین واسه ...

زشت اونه که اون سه سال از جلو درم رد میشد خونه ما نمی اومد 

دوما من این خونه اش نرفتم خونه ثبلیش عید به عید میرفتیم

اگه رسمه ببر دیگه. برای شما چی آوردن اگه رسم دارن؟

هیچی درد🤣🤣🤣

واسه همینم نمیخوام برم

عزیزم حق داره ناراحت بشه خب برین چیزی ازتون کم نمیشه یه کادو معمولی بخرین فوقش خونتونو سال دیگه عوض کنین از این محله برین اگرم گله کرد کرونا رو بهونه کن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
هیچی درد🤣🤣🤣 واسه همینم نمیخوام برم

خوب دیگه اصلا برات مهم نباشه ارزش خودتون رو حفظ کنین

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
بگو الان کروناست انشالله بعد از کرونا.خدا میدونه کرونا کی تموم بشه تا اون موقع هم از یادها میره

کرونا چیه 

اینا همش ولن این ور اون ور

بسته به رفت وامدتون داه مادرشوهرما هم مارو فدای خواهرش میکرد همچین گذاشت تو کاسه اش الان به اش میکی ...

باز مادر شوهر تو یل چیزی حالیش بوده

اینو که اصلا محل نمیذارن بازم جون میده براشون بخدا مراسم میگیرن روضه و اینا اصلا دعوتش نمیکنن در صورتی که به همه خاله های دیگه میگن