2789
عنوان

ازدواج

63 بازدید | 14 پست

دوستان من واقعا یه سوالی یه مدتی دهنمو مشغول کرده 

اونم اینه که واقعا چرا خانواده و اطرافیان دختری که اصلا خواستگار نداره این مساله رو همش به روش میارن؟؟

بعد حالا اصلا سوال دوم مگه همه باید ازدواج کنن؟؟

خب واقعا یسریا بالاخره به هر دلیلی خواستگار ندارن 

اصلا مگه ادم دست خودشه که خواستگار داشته باشه یا نه 

خب تحت اختیار خوده فرد نیست که هیچ خواستگاری نداره 

واقعا خب هیچ دختری از اینکه یک ازدواج عالی داشته باشه که بدش نمیاد ولی بنابدلایلی اصلا یسریا براشون ممکنه خواستگاری پیدا نشه ، اینکه واقعا تقصیر دختر نیست که 

مثلا ممکنه یسریا قیافه هاشون معمولی تر باشه چون واقعا آقایون به سمت چهره های بهتر کشش بیشتری دارن برای ازدواج 

این مساله هست دیگه واقعااا

این حرفایی هم که میگن درون ادم باید قشنگ باشه خب اینا حرفای درستیه ولی خب اول اون اقا پسر باید قیافه ادمو بپسنده بعد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب بروگوگل سرچ کن معرف ازدواج‌برای تهران بعدشماره هاشون میادبرات زنگ بزن شرایطوبگوبسته به شرایطتت برات خواستگارمیفرستنمن یکیومیشناسم که تهرانم کیس داره  خانم رحیمی۰۹۱۳۸۰۲۹۶۷۹امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم استارترجان

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
27 سالمه شما چی

من ۲۰ سالمه 

ولی خب من چنتا از دختر عموهام مثلا ۱۷ سالگی اینا نامزد کردن 

به خاطر این یه مقدار سن که بره بالای ۲۰ ایراد میدونن اگه کسی ازدواج نکرده باشه 

البته اینا تفکرات خودشونه دیگه

من ۲۰ سالمه  ولی خب من چنتا از دختر عموهام مثلا ۱۷ سالگی اینا نامزد کردن  به خاطر این یه ...

منم همسنام 14 سالگی ازدواج کردن الانم بچه هاشون کلاس پنجمن ولی اخه مشکل اینه من تف تو صورت همچین شوهرایی نمیندازم اونوقت اونا فک میکنن من نمیتونم شوهر کنم

ممنونم از شمااا👍👍

خواهش میکنم قابلی نداش بازم تونت بگردی هست ازاین آومای خیر

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏