2777
2789

در مقابل رفتارهای خوب 

حرفهای خوبش

حرف گوش کردن 

چه جوری نازش میدین

لطفا راهنمایی کنید یاد بگیریم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

عشقم نفسم وجودم جان و جهانم عسلم دختر خوشگل و باادبم.تو خیلی خوبی الینای من وجود من....تو دختر ناز منی.....

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت افتخار میکنم خدا رو شکر میکنم ک منو مامان دختر خوبی مثل تو کرد ب خودت افتخار کن ک اینقد تلاش کردی تا یاد کرفتی دختر خوشگل منی مهربون مامان قربون قد و بالت برم همه عمر منی قلب مامانی نفسمی

میگم 

تو بهترین پسری هستی که به یه مادر میتونن بدن. 

من بهت خیلی افتخار میکنم 

تو پسر خیلی خوبی هستی

عشقم. گلم. نفسم. نفس من ازین حرفا دیگه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

پسرم تو مایه ارامش منی

پسرگلم تو باعث شدی زندگیمون گرم بشه و بهت افتخار میکنم

پسرنازم تو با کمک کردن ب بقیه منو سربلند میکنی

پسرم تو با مهربونیت یاعث میشی بفهمم ک چقد ارزشمندم

من که کلا انقد نازش میکنم قربون صدقش میرم که حد نداره.در روز بیشتر از صدبار دست و پاهاش میبوسم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ندارم 

ولی اگه تو جمعی هر چند کوچیک به کسی احترام بذاره بهش لبخند میزنم با چشمام تحسینش میکنم

اگه کار خوبی انجام بده مسلما با چشمای پر شوقش به من نگاه میکنه تشویقش میکنم بغلش میکنم با هم خوشحالی میکنیم براش کادو میگیرم ولی نه همیشه که هر چی شد توقع کادو داشته باشه بزرگ بشه همینطوری می مونه پر توقع

بهش یاد میدم اگه کسی اذیتش کرد عین مترسک نگاه نکنه و عین گاو زخمی هم حمله نکنه

شیک میپوشم درست حرف میزنم احترام میزارم به بزرگترا خونه داری و مهمان نوازی تا ازم یاد بگیره سعی میکنم خیلی دعواش نکنم ولی جوری بارش بیارم که برام راهی برای سرزنشش باز نزاره و مهم تر از همه عقده هر چیزی تو بچگی به صورت مشکلات بزرگ تو بزرگی خودشو نشون میده سعی میکنم نیاز هاشو تا جایی که میتونم و به صلاحشه برآورده کنم

اینا رو برای دخترم انجام میدم 😍ولی نمیدونم چرا تا حالا فک نکردم رفتارم باید با یه پسر بچه  چجوری باشه 😶

خدایا شکرت ❤
2790
2778
2791
2779
2792