2777
2789

چقدیه؟؟

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بانکت ملی هست ایوا رو بزن بفروش.از طریق کارگزاری مفیدم میتونی بفروشی.بزن فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری مفید بقیه رو هم خود میگ بهت و برو جلوو.ارزش سهامم خیلی کم شده قبلا ب ۲۰ میلون رسید اگ ۱۳۰ فک‌کنم

عزیزم الان قیمتش کاهش یافته منم میخام بفروشم ولی بهنره صبر کنی لااقل تا هفته بعدی خیلی افت قیمت داشته این چند روز فک کنم شصت درصدش ده تومن شده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
از من ۵۳۲ تومنی بود شده ۲۰ میلیون ، من از طریق کارگزاری فارابی فروختم تا الان ۹ میلیون گرفتم ، ۳ میل ...

امروز ارزشش چقدره؟؟من تو ایوا میبینم نوشته ارزش کلی ۱۰ ملیون.تا الانم فقط یه تومنشو فروختم

دست حودته ک تومنش فروختی یا نه؟ چون من میخوام کامل بگیذمش

اون چندتا رو بهت میده با قیمتاشون ممکنه یکی ده تومن باشه یکی ۲ ملیون تومن دیگ خودت ثبت سفارش میزنی منتظر میمونی تا وقتی ک فروش بره

از من ۵۳۲ تومنی بود شده ۲۰ میلیون ، من از طریق کارگزاری فارابی فروختم تا الان ۹ میلیون گرفتم ، ۳ میل ...

کد بورسی باید داشته باشیم تا از طریق کارگذاری فروش بره؟

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خدایی ده میلیون برای من خیلیه کلی بدبختی دارم 

آخه عزیزم هفته پیش دوازده میلیون بود الان کاهش پیدا کرده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم