من دومیلیون دارم می خوام ارز الیه بخرم برای دراز مدت ولی مراحلش و نمی دوننم می شه راهنماییم کنید
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
اینومی نویسیم می گین نه ارز اولیه عرضه می نویسیم می گن ننننه ارز اولیه
عزیزم عرضه اولیه. یعنی اولین بار اون شرکت و کارخونه دارم یهاماشون عرضه میکنن و میفروشن. خوبیش اینه حداقل یکی دوماه همه ش مثبته، چون با نرخ کف سروع میکنه.کد بودسی داری؟
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
چ ربطی داره. حالا اسمش درست میگفت، میشد گرگ وال استریت؟ دیگه عرضه اولیه تخصص نمیخواد ک. هر عرضع ای ث ...
وقتی هیچ چی بلد نیست چه لزومی داره بیاد بورس و سرمایه اش رو به باد بده ، الان دیگه عرضه اولیه ها بدرد نمیخوره چونوفقط چندتا سهم به هرنفر میرسه، همین ها که هیچ جی بلد نیستن ریختن به بورس و بازارو به گند کشیدن، اول بره یاد بگیره بعد
اسمشو هم بلد نیستی بگی ، پس بورس بدرد او نمیخوره، درضمن الان عرضه اولیه ۱۰، ۲۰ تو من نیرسه به هر کدب ...
من اسمشو بلدم ولی شما متاسفانه طرزصحیح حرف زدن بلد نیستی لازم نکرده شما بگی به دردم می خوره یانه
این سایت به درد شما نمی خوره برویکم آداب ومعاشرت یاد بگیر بعد بیا عضو شو😊