2777
2789
عنوان

مشکل همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نمیشی ؟ اگه مشکلی نداری دیگه راه بیا

اوایل چرا ولی الان حس میکنم اگه نباشه اعتماد به نفس ندارم 

من 5 ماهه نامزد بودم وعقد نکردم ولی اینقدر حساسیتهاشو  متوجه نشدم 

با همه اینها دوستش دارم انصافا هیچوقت اهل خیانت واینجور مساِل نیست یا رفیق باز نیست ولی اون لحظهه که ...

عزیزم عموی منم ازدواج اولش بهم خورده و بد دل هست بابت خط چشم رنگ مو وبیرون رفتن تنها همش بحث داشتن اما الان زن عموم تنها میره بیرون  یا تا حدودی ارایش میکنه منظورم این هست ک عموم تا حدودی تغییر کرده اونم با سیاستی ک زن عموم پیش گرفته تازه شما با زن عموی من خیلی فرق دارید از لحن جواب دادنتون به کاربرا و اجتماعی بودنتون معلوم ک خیلی فهمیده و اجتماعی هستید پس شمام میتونید تازه همسر شما واقعا خیلی اخلاق های مثبت دیگ هم داره 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
عزیزم عموی منم ازدواج اولش بهم خورده و بد دل هست بابت خط چشم رنگ مو وبیرون رفتن تنها همش بحث داشتن ا ...

ممنون عزیزم خیلی این سالها تلاش کردم وواقعا با اینکه شاغل بودم به خودم  خونم وپسرم رسیدگی دارم وحتی همیشه  بهترینها را برای همسرم انجام دادم بعد هر صحبتی تقریبا تا دوروز خوبه ولی بازم میره سر پله اول وگرنه من اصلا اهل ارایش زیاد نیستم کلا نچرال بودنو دوست دارم تا بحال مو رنگ نکردم وخودم قیافمو دوست دارم با اینکه همسرم هم از لحظ قد وهم ظاهر از من سرتره ولی همیشه فکر میکنه قراره من ولش کنم به من میگه تو شاغلی روبط اجتماعیت خوبه خوشگلی  منم نباشم واست کیس زیاده در صورتی که من اصلا فکر خیانتم بهش ندارم ولی باور نمیکنه 

مشاوره هاى قبل طلاق با مراجعه به يك روانشناس حاذق و روانكاو يا زوج درمانگر خيلى فرق دارن و مشاوره ق ...

ممنون از توضیح جامع ومفیدتون .من دوست خودم دانشجوی دکترای روانشناسیه خیلی ازش کمک گرفتم فقط الان دنبال راهکاریم که فقط راضی بشه باهام بیاد باور کنید نامه چند صفحه ای براش نوشتم از علاقم گفتم یا وقتی ماموریت بوده ودور بوده (چون همسر من پشت تلفن ارومتر رفتار میکنه)تلفنی باهاش صحبت کردم ودقیقا تا دوروز خوب میشه وبعد برمیگیره به حالت اولش.من تو حوزه کاری خودم سمت دارم وهرچی من پیشرفت میکنم اون ناراحتتر میشه وفکر میکنه قراره ولش کنم مثلا ماشین خریدم ظاهرا خوشحال بود ولی بازم ته چشماش ناراحت بود یک نوع حسادت به من داره مثلا بخوام برم مهمونی میگه ارایشی که من دوست دارمو نکن  یک نوع اختلال داره که علتش نمیدونم

نه نميتونه اين چيزى نيست در دسترس كسى باشه يه سيستم خاصى داره كه هيچ كس بجز ارگان هاى خاص قضايى بهش ...

ممنون از توضیحتون چون من تخصصی تو این زمینه ندارم حق با شماست شاید تو یک زمان مناسب ازش پرسیدم 

علت خاصی داره یا کلا مدل اخلاقیش اینه؟

از اول سخت گیر بود 

نمیزاشت حتی دست ب ابروهام بزنم تو نامزدی

عروسیمون نزاش رنگ بزارم

بیرون بجز مامانم و مامانش و خودش باکسی نمیزاره برم

ینی فقط با فامیل میزاره بیرون برم

تنها نمیزاره حتی تا سوپری برم

تا میرم توگوشی میگ ب کی پیام میدی

از اول همینجوری بود

نزاشت درسمو ادامه بدم

نزاشت بادوستام باشم

ولی راضیم

البته الاااتازه امسال خیچ مشکلی ندارم

قبلا خیلی نارحت میشدم

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌