2777
2789
عنوان

مشکل همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 72 پست
همسرم تو یک ارگان دولتی  زمینه شهرسازی کار میکنه خودمم تو یک شرکت نیمه دولتی هستم

عزیزم چند سال ازدواج کردین به مرور بهتر میشه شوهر منم اوایل خیلی گیر میداد رو مخ بود الان بعد از دوازده سال ودوتا بچه خیلی بهتر شده اگه خصوصیات مثبتش زیاد مدارا کن هیچ گلی بی خار نیست درست میشه ان شاا.... 

خودتون نمیتونید مشاوره برید و مشکلو بگید تا راهکار بدن بهتون؟ چون واقعا حیف زندگیتون ولی اینکه میگید ...

سر طلاق توافقی حالا من خیلی درجریان نیستم ولی گویا دوجلسه باید برن مشاور از اونموقع میگه مشاور بدرد نمیخوره وگرنه به شدت مهربونه اهل کمک کردن به منه مثلا امروز بعد دعوا نامه نوشته عذرخواهی کرده صبحم منو بوس کرد ولی من محلش نذاشتم چون سر اینکه چرا مدیرت بهت زنگ زده یه ودعوا گرفت وتا 4 صبح نذاشت بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ادم مذهبی نیست که بگم مثلا حجاب خیلی واسش مهمه  کلا شکاکه الان دیشب تا ضبح بحث داشتیم

نه اصلا منظورم مذهبی بودن نبود .اون سوال دلیل دیگه ای داشت که همسر شما نظامی نیست پس از اون دلیل فاصله میگیریم .

عزیزم چند سال ازدواج کردین به مرور بهتر میشه شوهر منم اوایل خیلی گیر میداد رو مخ بود الان بعد از دوا ...

10 سال ویک پسر دارم هر سال بدتر میشه   اوایل فکر میکردم یک نوع دوست داشتنه اما نبود بدتر میشه

نمیذاره خط چشم بکشم میگه چشمات خوشگله بهش نگاه میکنن میگم بابا من دیگه سی وخورده ای سالمه مگه دختر 18 سالم 

10 سال ویک پسر دارم هر سال بدتر میشه   اوایل فکر میکردم یک نوع دوست داشتنه اما نبود بدتر میشه ...

باید با یه سری از مسائل کنار بیایی اگه زندگیت برات مهمه شوهر منم نمیزاره ارایش کنم برام دیگه مهم نیست درحد یک کرم پنکک قانعش کردم😁

عزيزم اين ها پرينت نيست و قابل استناد نيست  يه برگه عاديه كه يه متن روش چاپ شده شماهم ميتونى ...

بالا هم گفتم که دقیق نمیدونم ولی علاوه بر این پرینتها هین متنها تو گوشی همسرمم بود وجوابهای دختر خانوم هنوز اون گوشی نوکیا هم که داخلش این پیامکهاست دست خودمه من قبل ازدواج تحقیق زیاد کردم چون نمیخواستم یکطرفه به قاضی برم حتی بعد ازدواج مادر دخترخانوم اومد خونه خواهرم وگریه کرده بود و از خواهرم خواسته بود که من با همسرم حرف بزنم وبگم حلالشون کنه کلا از دید من این اتفاق به دلیل عدم اگاهی بوده و تو این ماجرا من حتی به اون دخترخانومم حق میدم شاید کارش اشتباه بود ولی وقتی احساس ادم درگیر بشه ادم نمتونه درست تصمیم بگیره

باید با یه سری از مسائل کنار بیایی اگه زندگیت برات مهمه شوهر منم نمیزاره ارایش کنم برام دیگه مهم نیس ...

با همه اینها دوستش دارم انصافا هیچوقت اهل خیانت واینجور مساِل نیست یا رفیق باز نیست ولی اون لحظهه که بهم گیر میده واشکمو درمیارم حسم تنفره ولی بعدش پشیمون میشه الان از صبح 10 بار زنگ زده 

با همه اینها دوستش دارم انصافا هیچوقت اهل خیانت واینجور مساِل نیست یا رفیق باز نیست ولی اون لحظهه که ...

انگارکنترل نداره رواین رفتارش

خودت تنهایی برومشاور

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

اگه همسرتون گفته  پرينت مكالمات رو از مخابرات يا از دفاترنمايندگى شركت ارائه دهنده سي ...

من پیامهای دختر خانوم واون پسرمم دارم. البته اینم بگم برادرزادش دفتر خدمات ارتباطی داره ممکنه اون داده باشه؟نه خودش بهم روز اول گفت و من دنبال اثبات کردن نبودم خودش گفت نمیخوام با شک وارد زندگیم بشی اینم بگم همسرم همکار برادرمم هست وشناخت داشتم وحتی در جریان طلاقشون بودم زمانی که برادرم می اومد خونه همش غصه شوهرمو میخورد که گیر افتاده 

انگارکنترل نداره رواین رفتارش خودت تنهایی برومشاور

اصلا نمیذاره تنها جایی برم مشاوره تلفنی صحبت کردم خیلی جواب نداد چون اون باید بره بیشتر وگرنه من خیلی کارها را بخاطرش انجام ندادم