2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورد کن بزار فریز برای خوراک لوبیا یا لوبیا پلو

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

زیاده؟ خرد کن یا خام یا بخارپز، بسته بندی کن تو فریزر نگهدار. میتونی اونایی که ریزتر هستن رو خرد نکنی و برای خوراک سبزیجات استفاده کنی

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

پاک کن خرد کن یه کمش رو ریز خرد کن بشور آب بریز بخارپز کن بزار فریزر ...هروقت خواستی دربیار کوکو درست کن....یاخوراکشو درست کن....یه مقدارشم به اندازه بند انگشت به شکل کج خرد کن بازم بخارپز کن ...فریز کن ...هروقت خواستی لوبیاپلو درست کنی بیار بیرون پیاز وگوشت چره کرده سرخ کن لوبیاها روبزن سرخ کن بعد بریز تو برنج بزا دم بکشه بشه لوبیا پلو زعفرونم بزن...با سالاد شیرازی عالی میشه😄

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بشورم و خورد کنم آبپز نمخاد بکنم؟؟

من آب پز نمیکنم اما خیلی یه تفت میدن نرم بشه بعد میزارن فریزر. 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا