2777
2789

تیروئید باید ناشتا مصرف بشه و تا نیم ساعت بعد چیزی خورده نشه.دکتر گفت اینجوری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص لوکسینو که باید نیم ساعت قبل صبحانه بخوری قرص سرماخوردگیم که اونموقع ها سرما میخوردم میرفتم دکتر ...

عزیزم من ناشتا قرص تیروییدم خوردم...الان دو ساعت گذشته. میتونم قرص سرماخوردگیم بخورم ..صبحانم هم یه ساعته خوردم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
تیروئید باید ناشتا مصرف بشه و تا نیم ساعت بعد چیزی خورده نشه.دکتر گفت اینجوری

میدونم ولی سرماخوردگیو چند ساعت فاصله بدم؟

اره بابا

مرسی عزیزم...خودم گر گرفتگی و گاهی اوقات تپش قلب دارم...گفتم خیالم راحت شه...مشکل پیدا نکنم...عزیزم تیروئید درمانی نداره؟توطب سنتی چطور؟

مرسی عزیزم...خودم گر گرفتگی و گاهی اوقات تپش قلب دارم...گفتم خیالم راحت شه...مشکل پیدا نکنم...عزیزم ...

منکه خودم خوردم اینجوری قرصارو کاری نشدم  رو چنده  تیروعیدت عزیزم ? من افتضاح بودم موهام دست میزدم همش میومد تو دستام میخوابیدم همش درسام خیلی خوب بود ولی اون سالا یادمه بزور قبول میشدم الان عالیم ولی اون موقع ها رو 24.29..19 بود بعد که رعایت کردم قرصامو خوردم اخرین بار پارسال ازمایش دادم رو 9بودم سه شنبه  میرم ازمایشمو بگیرم ببینم رو چنده

مرسی عزیزم...خودم گر گرفتگی و گاهی اوقات تپش قلب دارم...گفتم خیالم راحت شه...مشکل پیدا نکنم...عزیزم ...

قرصاتو بخور نمک کم بوخر کلمارو نخور بروکلیو کاهو اینا اسفناجم نخور ولی آبپز شه عیبی نداره بیشتر لبنیات بخور استرستم کم کن قرصاتو اگه یه روز یادت رفت فرداش دوتا بخور .طب سنتیو نمیدونم تحقیق نکردم عزیزم 

منکه خودم خوردم اینجوری قرصارو کاری نشدم  رو چنده  تیروعیدت عزیزم ? من افتضاح بودم موهام د ...

من گر گرفتگیم مال یائسگیم هست...یائسگی زودرس گرفتم...تیروئیدم روی شش هست گلم...دکتر گفت تیرییدت مشکلات یائسگیتو بیشتر کرده...شما پریودت منظم بود؟

پریودم که اصن نگم برات ولی الان خوبه قرص اسیدفولیک داد خوب شد

خدارو شکر که منظم شدی...خدا کنه منم شفا پیدا کنم...ممنون دوستی جون که وقت گذاشتی و جوابمو دادی...