2777
2789
عنوان

غر زدن به شوهر

551 بازدید | 10 پست

بچه ها من اصلا شوهرمو دعوا نمیکنم مگر سر چیزهای خیییلی مهم..مثلا بعضی زنا رو میبینم شوهره یکم آب بریزه رو فرش یا کارای دیگه شبیه این ...هی غر میزنن به شوهراشون چرا این کارو کردی چرا اون کارو کردی..اما من اصصصلا ..تازه بهش لبخندم میزنم اونجور مواقع..اما برعکس شوهرم یه کوچولو غر غرو هست.....بنظرتون اشتباهه؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثه خودتم اخه ادم سر ابم دعوا میکنه 

خیلیا اینجورین انقد سر هرچیزی غر میزنن که مرده جرئت نمیکنه نفش بکشه...اطرافیانم میگن تو غیر طبیعی هستی ..اما دست خودم نیس هررر خرابکاری بکنه هیچی بهش نمیگم.چون عصبی نمیشم اصلا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خیلیا اینجورین انقد سر هرچیزی غر میزنن که مرده جرئت نمیکنه نفش بکشه...اطرافیانم میگن تو غیر طبیعی هس ...

واسم منم این چیزا اهمیت نداره ک اوقات خوشمونو با این چیزا خراب کنیم حتی مجسمه های قیمتیو بشکنه یا چیزی بریزه رو فرش ک بخوام کل فرشو بدم قالی شویی هیچوقت بهش غر نزدم ففط با خنده ووشوخی ردش میکنم 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
واسم منم این چیزا اهمیت نداره ک اوقات خوشمونو با این چیزا خراب کنیم حتی مجسمه های قیمتیو بشکنه یا چی ...

چقد مث منی😍ولی شوهرم برعکسه ها..جامون عوض شده.اون غر میزنه 😂

من یکم رو تمیزیه خونه و وسایل حساسم اوایل غر میردم ولی الان میدونه تمیزی برام مهمه خودش سریع تمیز میکنه منم دیگه عصبی نمیشم به کاراش میخندم خودش جمع میکنه هرچیم خراب کنه میگم خودت بخر😃

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من یکم رو تمیزیه خونه و وسایل حساسم اوایل غر میردم ولی الان میدونه تمیزی برام مهمه خودش سریع تمیز می ...

وای عزیزم من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم..ماشالله خیلی با سلیقه ای.خوش بحالت..منم خیلی علاقه دارم اما هر کاری می‌کنم تزییناتم خوب نمیشه😔استعدادشو ندارم ..

وای عزیزم من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم..ماشالله خیلی با سلیقه ای.خوش بحالت..منم خیلی علاقه دارم اما ...

مرسی عزیزم لطف داری

پیجای اشپزیو دنبال کنی چند بار ببینی ناخوداگاه ایده میاد تو ذهنت یا از نت ایده سرچ کن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️