بچه ها من اصلا شوهرمو دعوا نمیکنم مگر سر چیزهای خیییلی مهم..مثلا بعضی زنا رو میبینم شوهره یکم آب بریزه رو فرش یا کارای دیگه شبیه این ...هی غر میزنن به شوهراشون چرا این کارو کردی چرا اون کارو کردی..اما من اصصصلا ..تازه بهش لبخندم میزنم اونجور مواقع..اما برعکس شوهرم یه کوچولو غر غرو هست.....بنظرتون اشتباهه؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خیلیا اینجورین انقد سر هرچیزی غر میزنن که مرده جرئت نمیکنه نفش بکشه...اطرافیانم میگن تو غیر طبیعی هستی ..اما دست خودم نیس هررر خرابکاری بکنه هیچی بهش نمیگم.چون عصبی نمیشم اصلا
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من یکم رو تمیزیه خونه و وسایل حساسم اوایل غر میردم ولی الان میدونه تمیزی برام مهمه خودش سریع تمیز می ...
وای عزیزم من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم..ماشالله خیلی با سلیقه ای.خوش بحالت..منم خیلی علاقه دارم اما هر کاری میکنم تزییناتم خوب نمیشه😔استعدادشو ندارم ..