2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب فعلا که بورس خیلی داغونه

بالا پایین داره دیگه.اما خب عرضه اولیه یکم با بورس فرق داره.ضررش کمتره .ببین دیدی طلا امروز دوتومن ارزون میشه یهو چندروز بعد پنج تومن گرون میشه.اونم همچین حالتی داره

مثلا چی؟

بسته به علاقه و وقت آزادت. اینکه چقدر آزادی عمل داری و خلی موارد که میتونی براحتی توی اینترنت پول بسازی.

ضمنا من چند ماه هست دارم میگم باز الان به شما میگم در بهترین حالت وارد بورس نشو مگر اینکه پولتو نخوای. گول جو موجود و آدمایی که فقط یه چی شنیدن رو نخور

بسته به علاقه و وقت آزادت. اینکه چقدر آزادی عمل داری و خلی موارد که میتونی براحتی توی اینترنت پول بس ...

همه اطرافیان میگن دورادم بخر ولی من میترسم

😍😍خدایا شکرت
دارادوم

نه عزیز من سمت بورس نرو. این پیشنهاد منه که 12 سال نماینده کارگزار انگلیسی تو ایران بودم. بورس ایران چیزی جز سیاست و فرمایشی نیست. بازم این نظر منه که این خیلی از دوستان همینجا بهش رسیدن. تصمیم گیرنده خود شما هستی

نه عزیز من سمت بورس نرو. این پیشنهاد منه که 12 سال نماینده کارگزار انگلیسی تو ایران بودم. بورس ایران ...

ممنون از راهنماییهای خوبتون

😍😍خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز