2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که خدایی انقدر از صبح با مشتری ها صحبت کردم توان توضیح ندارم،اگر مشکلی نیست فردا براتون توضیح ب ...

لطف میکنین فردا منتظرتون هستم

😍😍خدایا شکرت
سلام منتظرتونم

سلام،ببخشید بابت تأخیرم،خب کار نتورک یعنی کار با اینترنت،من از طریق یکی از دوستانم با یه گروهی که همشون کارشون نتورک بود آشنا شدم و بعد از عضویت داخل یه شرکت که اون گروه رو اداره میکرد،وارد مجموعشون شدم،شرکتمون معتبر و به نام هست و تازگی ها جهانی هم شده،حالا کاره ما،من بعد از عضویت تو اون گروه،بهم آموزشهای لازم برای جذب مشتری،تبلیغ محصول،فروش محصول و آموزش مراقبت از پوست و مو بهم داده شد و من یاد گرفتم که محصول رو بدون چرب زبونی و با بیان واقعیت بفروشم،این شرکت برخلاف شرکتهای دیگه سرمایه اولیه از من نمیخواست و تمام آموزشهاش رایگان بود و من بعد از گذروندن آموزش ها،شروع به فروش محصولات درمانی_بهداشتی کردم و بعد از حدود سه ماه به درآمده بالای یک و نیم میلیون در ماه رسیدم

اگر اطلاعات بیشتر یا سوالی داشتید بپرسید من جواب میدم

ممنون عزیزم با روحیه ای که از خودم سراغ دارم از پس این کار بر نمیام کلا آدم کم حرفیم.انشاءالله کارتون موفقیت آمیزو پرسود باشه.

😍😍خدایا شکرت