2789
عنوان

روانشناسی

115 بازدید | 22 پست

سلام من دور و اطرافم دوستایی دارم که شدم مشاورشون همشون میگن تو اصلا باید میرفتی روانشناسی  تو خوب گوش میدی خوب راهنمایی میکنی طرفو تنها نمیزاری من خودمم کتابای مربوط به روانشناسی خیلی دوس دارم و روم خیلی تاثیر داره   ولی حیفو صد حیففففف که الان هر کی بره روانشناسی یا میگن درس نخون بوده یا اینده ای نداره واقعا حیف نظر شما چیه کیا روان خوندن بیان درباره رشتشون بگن کیا این رشته رو خوندن و شاغلن  چقد تاثیر تو زندگیشون داشته این رشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس نخونا میرن روانشناسی؟!!!!!

حقوق و روانشناسی تاپ ترین رشته انسانین

بنظرم این حرفو راجب ی رشته دگ میزنن ک حالا ولش😂😂😂 ولی کسی ک درسم نخونه فقط تا لیسانس میاد 

چون خیلی درس سختیه و بنظرم بازار کارش خوبه اگ خوب درس بخونی و سوادت بالا باشه

جایگاه اجتماعی خوبیم داره

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

خیلی تلاش کردم،پیره این رشته شدم،زندگیم تغییر کرد،الان مشاورم و کار میکنم از زحمات خودم و به کمک استادانم،روانم ترمیم شد،هوشیار شدم و مهترین نکته که پشیزی برای حرف مردم که ناعادلانه است ارزش قائل نیستم ،من قدرتمندم و دانا در برابر رفتارهای دیگران

خیلی تلاش کردم،پیره این رشته شوم،زندگیم تغییر کرد،الان مشاورم و کار میکنم از زحمات خودم و به کمک است ...

عزیزم کدوم شاخه روانشناسی هستی؟

من کارشناسیم میخوام کودک بخونم به نظرت خوبه؟

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜
درس نخونا میرن روانشناسی؟!!!!! حقوق و روانشناسی تاپ ترین رشته انسانین بنظرم این حرفو راجب ی رشته د ...

من دوس دارم برام جالبه اوایل میگفتم برم حقوق چون دوستم حقوق میخونه و وقتی با ذوق از جریاناته رشتش میگفت منم برام جالب میشد اما اینجور که اطرافیان میگن و علاقه خودم به مسائل روانشناسی هم استعدادشو دارم هم علاقه ولی از بس گفتم حقوق ملت دیگه باور ندارن فک میکنن دم دمی مزاجم

عزیزم کدوم شاخه روانشناسی هستی؟ من کارشناسیم میخوام کودک بخونم به نظرت خوبه؟

من تقریبا لیسانس حسابداریم   ولی نه نمراتم توش خوبه نه علاقه ای دارم اصلا درک نمیکنم رشته رو سر امتحانا حفظ میکردم فرمولا رو امتحان میدادم و بعد امتحان یادم میرفت

من دوس دارم برام جالبه اوایل میگفتم برم حقوق چون دوستم حقوق میخونه و وقتی با ذوق از جریاناته رشتش می ...

کاری ب حرف بقیه نداشته باش

من وقتی فامیلا فهمیدن رفتم روانشناسی تازع یجورایی پیششون ی مدل دگ شدم، چون تو خانواده کسی همچین رشته ای نخونده،همه ارزش قائلن

همه چی بستگی ب خودت دارع

رشته سختیه ولی شیرین ک خیلی جاها باش همزاد پنداری میکنی،ی سری رفتارارو مببینی و میگی عههه مثلا فلان اختلال انگار وجود داره،یا فلان نظریه اینجاام صدق میکنه

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈