2777
2789

سلام امروز قصد کردم دخترمو از پوشک بگیریم هر نیم ساعت میبرمش دستشویی و اونجا جیش می‌کرد ولی اصلا جیششو نمی‌گفت دوبار بعد از اینکه تو شلوارش جیش کرد گفت جیش به نظرتون چه کارهایی پیشنهاد میدید ک انجام بدم راهنماییم کنین ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه دیگه بچه تا خودشو خیس نکنه نمیفهمه جیش چیه بعد از این مرحله کم کم میگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خوب معلومه تازه شروع کردی تا یاد بگیره ی کم طول میکشه من بهترین راهی که استفاده کردم این بود دسشویی کوچولو دخترم رو گذاشتم جلو در اتاقش ی پتو و مشما هم انداختم خونه کثیف نشه تو دو روز یاد گرف عالی بود این روش

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
وای شوخی نکنین کن از زندگی افتادم تو همین ی روز 

کاملا جدی گفتم، باید صبر ایوب داشته باشی، البته بچه ها با هم فرق میکنن، بعضیا زودتر یاد میگیرن

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
به نظرتون چقد دیگه طول میکشه واینکه من شبا دارم پوشک میکنم آیا کارم درسته 

با توجه به سن بچتون خیلی طول نمیکشه دختر منم همین سنی بود یه هفته طول کشید بازم شاید بچه ها با هم فرق کنن یه شب باز بزارش ببین چه اتفاقی میافته اما معمولا چند شب اولو سرجاشون جیش میکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
کاملا جدی گفتم، باید صبر ایوب داشته باشی، البته بچه ها با هم فرق میکنن، بعضیا زودتر یاد میگیرن

خدا صبرت بده خیلی سخته تورو خدا واسم دعا کنین زودتر از پوشک بگیرمش چون دست تنها هستم و دیگه پوشک کردن هم خیلی گرون شده