خانما من یه مقدار خودم پس انداز کردم حالا میخوام تو بورس بزنم ولی اصلا هیچی نمیدونم در موردش صفر صفرم خخخ میشه بگید از چقدر میشه سرمایه گذاری کرد و چجوری و چی و کجا لطفا ☹
لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
یعنی چی . پیام اومده بانک ملی با صد هزار تومان شروع میشه. منظورت ایناس
بانک ملی نمیدونم چیه ولی یه سری شرکت هستند که سهامشون رو تازه وارد بورس میکنن و افرادی مثل من و شما میتونیم بخریم بهشون میگن عرضه اولیه یکم سرچ کنی در موردشون متوجه میشی چی هستن
عرضه اول سهمام بعضی شرکت هاست که معمولا پایین تر از قیمت بازار عرضه میشه و هفته یکی یادوتا هست معمولا3شنبه و چهارشنبه عرضه میشه، مبلغشکمتر هست ولی ضرر و ریسکش خیلی کمه