2777
2789
عنوان

معجزه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 72 پست
سلام دوستای گلم ممنونم بابت دعاهای خوبتون برام دعاکنید🙏 من هنوز خونه پدرم هستم😔 و همسرم فقط در ...

ای بابا چقدر ناراحت شدم،ریحان جان مدتی ولش کن بهش بگو بهم پیام هم نده برو خوب فکرهاتو بکن،یا رومی روم یا زنگی زنگ اینطور که نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم اگه داری عذاب میکشی ...اخه این چه رفتاریه که انجام میده تو رو هم رو هوا نگه داشته...خیلی جد ...

باهاش حرف زدم میگم از نظر من تموم بریم دادگاه جواب نمیده

از طرفیم دائم میگه من هنوز جدا نشدم 

فلانی و فلانی برای دختراشون به من پیشنهاد دادن ولی من بخاطر تو گفتم ن😔😔

فقط داره عذابم میده

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
چقدر این ادم نفهمه ....جدا شو عزیزم ...غصه نخور ...خدای تو هم بزرگه

😔😔حرف از دوست داشتن میزنه دائما

مثلا (چقدر خری نمیفهمی تو با دنیا برام فرق داری)

ولی دائما عذابم میده به حرفاش

حرف برگشتم نمیزنه

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
😔😔حرف از دوست داشتن میزنه دائما مثلا (چقدر خری نمیفهمی تو با دنیا برام فرق داری) ولی دائما عذابم ...

عزیزم برو مشاوره ...بزار بهت کمک کنه .ولی واقعا ادم عجیبیه ...دوست داره همه رو باهم داشته باشه ...هم تو رو داشته باشه هم هر کاری دلش خواست بکنه

😔😔حرف از دوست داشتن میزنه دائما مثلا (چقدر خری نمیفهمی تو با دنیا برام فرق داری) ولی دائما عذابم ...

ریحانه بگو من بازیچه تو نیستم...منم موقعیتای زیادی دارم فک نکن فقط تو داری.

اگه قصدت جداییه برو دادگاه اگه نیست بیا مثل بچه آدم سر زندگی اینجوری هم موقعیتای تو از دست میره هم موقعیتای من

بگو یه هفته فرصت داری از بلا تکلیفی خلاصم کنی..

واقعا برو خودت درخواست بده شاید ب خودش بیادخیلی رو هواست انگار

واقعا به مشاور نیاز دارین.شوهرتون مسولیت پذیر نیست که براحتی زندگیشو رها کرده و از دوست داشتن شما نسبت به خودش داره سوءاستفاده میکنه.یه بام و دو هوا که نمیشه عزیزم خودت باید تکلیفتو مشخص کنی.قوی باش 👍

باهاش حرف زدم میگم از نظر من تموم بریم دادگاه جواب نمیده از طرفیم دائم میگه من هنوز جدا نشدم  ...

فقط من حال تورو درک میکنم برا منم دعا کن توروخدا من خیلی پیگیرت بودم توروخداهراتفاقی افتادخبرم کن

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
۱_ ۷۲ بار زیارت عاشورا به نیت ۷۲ تن  روزی ۴و۵ تامیخوندم ۲_چله یاسین ۳_چله حدیث کسا ۴_چله زی ...

الهی من بمیرم واست آبجی

دلم واست کباب شد این پیامو دیدم.چه قدر عذاب کشیدی تو.

کاش اون مرد لیاقت داشت و قدر فرشته ای مثل تو رو میدونست.

کی بشه پشیمون بشه ولی دیگه سودی نداشته باشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕