2777
2789
عنوان

معجزه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 72 پست

عزیزم 

باور کن نگران نبودم بااینکه دنبالت میکردم

واست فقط دعا میکردم

دلیل نگران نبودنمم این بود که بدیهی بود واقعا اون شما که عاشقشی و عاشقته رو ول نمیکنه ...مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم

⚘دوستای گلم لغوکاربری کردم بهتون هرازگاهی پیامک میدم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دعا کردم واست ک دوباره برگردین باهم زندگی کنین به خوبی و خوشی 

خدارو هزار مرتبه شکر 

امیدوارم ازین به بعد قدر همو بدونید و تا ابد کنار هم خوش و سلامت زندگی کنین 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

وااااااای چقددررررر من خوشحال شدم اومدم چک کنم ببینم سرانجامتون چی شد و تاپیک معجزه رو دیدم 😍😍😍

همیشه میخواستم براتون پیام بذارم ولی میترسیدم حرف ناسنجیده ای بزنم برای همین تنها کاری که از دستم برمیومد دعا بود براتون...

امیدوارم همه چی عاااالی پیش بره

فقط الان اینو بگم که من از تاپیکای اولتون رو خوندم و شما واقعا تو رابطتون مشکل حادی نداشتین و واقعا هم هردو دوس داشتین همو

فقط یکسری اختلاف نظر بود که به نظرم چون از اون مطلع نبودین همه چیو تموم شده فکر میکردین

حتما حتما حتما از بعدش با مشاور درارتباط باشین که یه زندگی عالی داشته باشین تا دو نفرتون به اون چیزی که از زندگی میخواین برسین..😊😊⁦❤️⁩

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
ریحانه خانم من مدتهاست تاپیکهاتو دنبال میکنم باور کن جزو معدود کسایی هستی که توی این سایت واسه تاپیک ...

دقیقا چقدر اصل حرفای منو خلاصه و مفید گفتین شما ⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

چه باحاله خودم باورم نمیشه که انقد بااین خبر خوشحال بشم 😍با شنیدن خبر خوبت انگار بهترین خبر زندگیمو بهم دادن ⁦❤️⁩

باورت میشه تو عمرم به یاد ندارم اینجوری ذوق کرده باشم؟😍

خدایا شکر😍

انشاءالله همیشه شاد و سلامت خوشبخت باشی کنار همسر و بچه هات..🌸

عشقتون پایدار🌸

فقط ریحانه دیگه گیر الکی نده آزادش بزار کاملا😊

سلام عزیزم منم پیگیرت بودم هی تاپیکاتو چک میکنم 

خدارو شکر 

انشاالله که خوشبخت باشید تورو خدا دیگه دعوا بحث الکی نکنید 

والا منم عاشق همسرمم هر وقت غر میزنه یا از یه چیزی خستهس فقط سکوت میکنم اصلا دلم نمیاد من بحث کنم باهاش هیچی نمیگم تا آروم میشه انشاالله آرامشت ابدی باشه تو زندگیت 🤲

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
الهیییی آمین❤ درکش میکنم ک چقدر سخته حتما براش و برای شما دوستانم دعامیکنم شما هم من رو یادتون نر ...

پنج روزه سایت نیومدی تروخدا بیا بیا بگو ببینیم چی شد چه کردین

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
الهیییی آمین❤ درکش میکنم ک چقدر سخته حتما براش و برای شما دوستانم دعامیکنم شما هم من رو یادتون نر ...

سلام دختر ،خداروهزاربار شکر چقدر تو فکرت بودم چقدر ناراحت بودم برات،خیلی خوشحال شدم این تاپیکت رو خوندم الهی شکر،دیگه بهش گیر نده بزار از کارش پشیمون نشه خدایی نکرده

سلام دوستای گلم

ممنونم بابت دعاهای خوبتون

برام دعاکنید🙏

من هنوز خونه پدرم هستم😔

و همسرم فقط درحال پیام دادن و بازی با روح و روان من

نه حرف برگشت میزنه

نه برای جدایی اقدام میکنه

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
سلام دوستای گلم ممنونم بابت دعاهای خوبتون برام دعاکنید🙏 من هنوز خونه پدرم هستم😔 و همسرم فقط در ...

خب عزیزم اگه داری عذاب میکشی ...اخه این چه رفتاریه که انجام میده تو رو هم رو هوا نگه داشته...خیلی جدی باهاش حرف بزن .تکلیفتو مشخص کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز