مائده۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 1692 عنوان پريودي | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 18 پست سلام خانوما من دو روزه پريود شدم اما نميدونم چرا حالم بده از بعضي بوا حالم بد ميشه از بعضي غذاهايي كه عاشقشون بودم الان بخورمشون عق ميزنم كسي اينطوري شده ؟ 😑😩 1399/06/12 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1370nina عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 728 خانما شما هم چند روز مونده بی حوضله و عصبی میشید یا فقط منم ؟؟راه حلی دارید؟؟ میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
مائده۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 1692 ☹☹☹دراز بکش حداقل استفراغ نکنی.حیف غذاس😂🤦🏾♀️ 🤣🤣🤣🤣
مائده۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 1692 خانما شما هم چند روز مونده بی حوضله و عصبی میشید یا فقط منم ؟؟ راه حلی دارید؟؟ اره بیشتر اوقات منم اینطوری میشم راه حلش محبت کردن شوهره
1370nina عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 728 اره بیشتر اوقات منم اینطوری میشم راه حلش محبت کردن شوهره وای اصلا نمیزارم بهم نزدیک بشه ،از بارداریم اینجوری شدم بهش ویار داشتم الان موقع پرییودم ک میشه اصلا حوصلشو ندارم😔😔 میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن